Vodič za 19.Međunarodni kongres i SAJAM KOZMETIKE Dodir Pariza

3/30/2012


Drage naše,
uskoro počinje prolećni ,,Sajam kozmetike”, 7. i 8. aprila, u Hali 2 Beogradskog sajma. Sajmovi kozmetike su dobra prilika da se upoznate sa novitetima i da obnovite svoje zalihe proizvoda za negu. Ono što trebate da imate u vidu jeste ,da na Sajmu nema toliko popularnih brendova koje viđate na televiziji, već se prezentira veliki broj profesionalnih brendova koji Vam možda nisu poznati. Ovi profesionalni brendovi nemaju agresivnu reklamu i šarena pakovanja, često su jako dobrog kvaliteta  i imaju sasvim prihvatljivu cenu. Ako ste rešili da se prošetate do Sajma, znajte da će Vam samo za obilazak štandova,trebati sat do dva. Iz tog razloga, ponesite nešto za osveženje,jer šetnja zna da bude zamorna i koncentracija pada,a i cene su više nego obične,iz tog razloga nabavite ranije.
Ono što može biti jako zanimljivo u vezi kose su litarska pakovanja šampona, regeneratora i maski (naručito u smislu ekonomičnosti). Jedan od najpopularnijih brendova sa pakovanjima maski od jednog kilograma je Serical. Postoji više različitih vrsta (Carota - za masnu kosu koja se često pere; Frutta - za hidrataciju suve kose; Latte - sa proteinima za oštećenu kosu; Placenta - takođe namenjeno oštećenoj kosi). Jedan kilogram košta oko 300-350 dinara. I jedan od popularnijih, onaj koji lično koristim, zeleni (na slici). 


Ovo pakovanje će Vam dugo trajati, što je praktično jer ćete uvek imati ovu masku u slučaju da Vam druge ponestanu.
Na Sajmu se takođe može naći veliki broj ulja za negu kose (kokosovo, bademovo itd).
Veliki je i izbor profesionalnih četki za feniranje,profesionalnih stajlera, presi i fenova za kosu,viklera i šnalica. Tu su takođe razni predstavnici kozmetičkih kuća,lakova,gelova za nokte,voskova,krema protiv celulita, šminki…
Jedan od izlagača za negu ruku,noktiju su među popularnim Aura, Jessica cosmetics, O•P•I, Prima kozmetika



Ono čemu se mi posebno radujemo jeste štand šminkerke Tijane Avramović, koji preporučujemo da posetite. Na njenom štandu biće prezentovano šminkanje,deliće savete u vezi toga šta trebate Vi lično da koristite i koja šminka Vam najbolje pristaje.Nadamo se da ćemo uspeti lično da je upoznamo i da Vam u jednom od sledećih postova prenesemo utiske.
U slučaju da nemate dovoljno novca,trenutno, za kupovini pojedinih proizvoda koji Vam se sviđaju,tu su brošure,katalozi svih izlagača koje možete uzeti i pronaći ih u profesionalnim prodavnicama.
Cena karte je 300 din.
Za ostale informacije u vezi Sajma možete pogledati na njihovom  ličnom sajtu 

Uživajte,do sledećeg posta…



You Might Also Like

2 comments

  1. Hvala na ovim obavestenjima, ja se uvek pogubim na sajmu kozmetike i kupim, naravno, uvek ono sto mi i ne treba! :D
    Cmok*

    ОдговориИзбриши
  2. videla sam link za vas blog kod zorannah na twitteru. Super su ova sva posta. Nastavljam da vas pratim :* sve najbolje u daljem radu. M.

    ОдговориИзбриши

Subscribe