Nega kose: Avon-Advance Techniques, "Lotus Shield" Technology

6/11/2012

Pre možda tri meseca u katalogu Avona u rubrici "Advance Techniques'' promovisali su svoj novi proizvod sa Lotus Shield tehnologijom. Ono što je mene privuklo da kupim ovaj preparat za negu kose, jeste to da je namenjen osobama sa kovrdžavom kosom.


Ovaj preparat se ne ispira i nanosi se na čistu i vlažnu kosu. Njegovo dejstvo je da sprečava formiranje kovrdža usled vlage, što se većini dešava, pa i onima sa polu talasastom i čini kosu nežnom, mekom i poslušnom za oblikovanje.



Nalazi se u narandžastom pakovanju, u lepoj kutiji, u zapremini od 60ml. Prijatnog je mirisa, kosu osvežava i ono što je bitno ne slepljuje je, već definiše svaku loknu. Dlaka je glatka na dodir, kosi pruža sjaj i normalizuje gustinu. Kada dobro operem kosu, a pod tim podrazumevam, kada kosa počne da mi skvrči pod prstima, nanosim ovaj preparat na dlan i počnem da "gužvam" kosu. Pre upotrebe potrebno je promućkati, a kada nanesete na dlan, ovaj preparat je tečan tako da vam nije potrebno da mnogo sipate. Nekada mi  dobro posluži umesto silikonskih kapi, jer krajevima pruža glatkoću i sjaj. Ovaj preparat često koristim, naročito u ovim toplim danima, kada je poželjno izbegavati fen i bilo kakvu vrstu stajlera koji isušuju kosu. Obično kada nanesem,  kosu ostavim da se prirodno osuši i tada su lokne definitivno najlepše.
A, da ne hvalim samo ovaj preparat ja, o tome tvrde i priče jednih devojaka koje takođe imaju kovrdžavu kosu i kojima je ovaj preparat pomogao ( ovim putem ako jedna od njih čita, bilo bi lepo da podeli i sa ostalima svoj utisak ;)).
Moja kosa, posle "Lotus Shield" preparata
Gde možete naći? Kao što sam već u naslovu napomenula, u katalozima Avona. Na akciji sam uzela kada se prvi put pojavio, koštao je 229 din. a sada je 400 i nešto, ako se ne varam. Ako imate nekog, ko se bavi Avonom ili  ima katalog, može da vam prenese kada imaju akcije i preporučujem vam da tada uzmete.
Do sledećeg posta, uživajte...

You Might Also Like

2 comments

  1. Moram ovo da probam jer pokusavam da se vratim svojoj loknastoj divljoj kosi ;) Citam vas jos odavno i blog mi se veoma dopada. Svratite i vi kod mene http://myworldofvertigo-vertigokris.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Subscribe