O autoru

Prvobitan blog "Joannes' view of life", nastao je 25.02.2012. po želji dve drugarice, da podele informacije, iskustvo, ljubav koju gaje prema kozmetici i negovanju ženskog lica i tela. Nakon tri godine, na blogu su izvršene male izmene i danas ga uređuje samo jedna Jovana.

Druga autorka, Jovana Donić, nastavila je samostalno svoj put i danas je veoma uspešna u svetu šminkanja, što potvrđuju i edukacije koje je sprovodila. Njene radove možete ispratiti na njenoj FB stranici , instagramu i youtube kanalu, "Joannes Tutorials".


Autorka koja danas uređuje ovaj blog je Jovana Cvetković, rođena 1992. godine u Beogradu, student Stomatološkog fakulteta, večiti zaljubljenik u estetiku i duhovnu lepotu. Pored velike ljubavi koju gaji prema kozmetologiji, fotografiji i umetnosti svake vrste, slobodno vreme voli da provodi u druženju sa dragim ljudima, da otkriva svoje nove talente, redovno se bavi fizičkom aktivnošću i čita određenu literaturu. 

Kao i u svemu, težnja ovog bloga je da pronađe put ka svom savršenstvu, da se što više unapredi, pruži sve potrebne informacije i deli sa čitaocima iskrene utiske o datim temama. Uz veliko poštovanje prema ne istomišljenicima, bez sujete, svako mišljenje i podela informacija je na ovom blogu dobro došla.

Hvala Vam što se uspešno družimo skoro šest godina, što imate poverenja u svaku pisanu reč na ovom blogu i što čitanjem pokazujete da brinete o sebi.

                                                                              Vaša,
                                                                            Jovana C.
                                                                     

Subscribe