AVON: Super Drama maskara

9/13/2012

Pre mesec i nešto dana, u Avon-ovom katalogu izašla je nova maskara pod nazivom "Super Drama", čiji je predstavnik za ovu maskaru poznata ruska manekenka, Irina Shayk. Za kupovinu ove maskare, prvenstveno me je privukao njen opis, pristupačna cena, a zatim i zanimljiva četkica koju do sada nisam imala prilike da vidim kod drugih maskara.


Maskara se nalazi u ljubičastom pakovanju, staje 7 ml i njen zadatak je da vaše trepavice učini dužim i gušćim, zbog čega oči izgledaju i do 20% veće, kako navode iz Avon-a.
Obzirom da su moje trepavice srednje dužine i nisu guste, ova maskara je učinila pravu stvar i iz njih izvukla maximum. Nakon nanošenja ove maskare, moje trepavice izgledaju zaista gušće, duže, podignute i nakon 7 sati. Kada nanosim ovu maskaru, uvijač za trepavice mi nije potreban, jer sama četkica odradi svoj posao.



Zahvaljujućčetkici, koja je ljubičaste boje (podseća na propeler), prilikom nanošenja, u korenu dlake stvara volumen i podiže trepavice iz korena. Jedino na šta imam malu zamerku kod ove maskare, jeste da slepljuje trepavice, što se može i očekivati od maskare koja ima ovakvu ulogu, tako da pored njen obavezno nanesem još jedan sloj druge maskare, kako bih raščešljala trepavice.





Još jedna stvar koja mi se jako dopada kod ove maskare, jeste to da ima laku, kremastu formulu, takođe se ne mrvi, ne preslikava i lako se skida. Po veoma pristupačnoj ceni, dobićete odličan proizvod , ukoliko želite da vaše oči budu uočljive i prodornije. U dva nanošenja, verujem da ćete biti zadovoljni efektom koji ova maskara postiže.
Ovu maskaru preporučujem osobama sa sitnim očima, onima kojima su trepavice ravne i koji koriste uvijač.
 Maskaru možete naći u Avon-ovom katalogu, na akciji maskara je koštala 399 din. ali kako mi je drugarica prenela, sada je oko 700-750 din.

Kakav efekat pruža ova maskara vidite na ovoj slici, doduše nije prikazano baš verno stanje, jer imam trenutno malih problema sa aparatom koji je postao neposlušan, nadam se da će problem uskoro biti rešen.


Ukoliko ste probale ovu maskaru, možete podeliti sa nama vaše utiske.
*ovaj post nije sponzorisan

Do sledećeg posta, uživajte...

You Might Also Like

4 comments

  1. jao, sećam se da sam uzela neku maskaru iz avona (reklamirali su je kao novu i mnogo dobru) pre par nedelja ali ne znam koja je, nisam je probala još uvek. Sad se nadam da je ova :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce da je ova, obzirom da je reklamiraju od skora. Nadam se da ce ti se dopasti! xo

      Избриши
  2. Ta maskara izgleda tako primamljivo :)

    ОдговориИзбриши
  3. awww.. this is very nice review :D
    anyway wanna follow each other? please let me know ;)

    xoxo
    www.jiglycious.com

    ОдговориИзбриши

Subscribe