Tutto Nudo čarape, part II

12/10/2012

Drage dame, kako ste? Jel i vama hladno?
Ova zima je već krenula... I to baš.

Sećate li se našeg prethodnog posta o Tutto Nudo čarapama? Da li vam se svideo?
Pa evo pripremile smo vam i drugi deo...

Prikazaću vam preostala tri para čarapa uz po neku sliku kako bih vam ih dočarala.


Počeću od dokolenica, kao i prošlog puta.
Ove dokolenice su brenda SISI, a imena - Santiago. Izrađene su od kombinacije vune i viskoze i ono što mogu da kažem za njih je da su PRETOPLE, što meni savršeno odgovara jer sam zimogrožljiva za trojicu! Možete ih nositi na haljine suknje, čizme, cipele.. Ispod farmerica, pantalona... Šta god poželite. Stvarno su veoma tople i mekane.
                 
                   
                    

Sledeće su hulahop čarape koje su takođe brenda SISI. Njihovo ime je San Francisco i izrađene su u kombinaciji mikrofibera i pune mreže. Mogu izgledati veoma kulturno uz elegantne i poslovne haljine, suknje... A tvrdim da i u večernjim izlascima vašu klasičnu ili naizgled običnu kombinaciju mogu upotpuniti i načiniti nesvakidašnjom. Meni su prelepe. Kada sam ih nosila, šapnuću vam, dobila sam puno komplimenata na celokupni izgled koji inače ne bi bio tako dobar da nije bilo čarapa.

               
                                     

                                   

I poslednje čarape su hulahop čarape koje su imitacija samodržećih. Znači, ljudi misle da su samodržeće ali zapravo se drže oko kukova! Ime im je Reseau Voilee, a brenda su Philippe Matignon.
Mogu biti ekstremno elegantne ali i ekstremno seksi i zavodljive. Na vama je kako ćete ih poneti.
Imaju te sitne tačkice po sebi koje nisu upadljive a opet im daju ''ono nešto'', ako me razumete.
              

                           

Sve ove čarape kao i one iz prethodnog posta možete naći na Tutto Nudo oficijelnoj Fejsbuk stranici ali i u njihovoj radnji koja se nalazi u Tržnom Centru Mala Piramida. Sve detaljnije informacije o cenama i adresi, radnom vremenu i ostalom što vas interesuje, možete saznati na njihovoj stranici koju sam ostavila iznad, klikom na link ili odlaskom u njihovu radnju, lično.
Nećete se pokajati niti oko kvaliteta, niti oko cena... Sada, pred Novu Godinu, Tutto Nudo ima prazničnu akciju, pa tako postoji šansa da jednom kupovinom kod njih i ubacivanjem papirića sa podacima u kutiju ''čarolija'' osvojite neku od tri nagrade.

Uživajte, čuvajte se ove zime, pazite se leda i čitajte naš blog uz šolju kafe ili čaja da se utoplite!

You Might Also Like

9 comments

  1. Super su mi kombinacije čarapica i štiklica :)

    ОдговориИзбриши
  2. Savrsene su! Moram da nabavim ove sa tackicama!

    ОдговориИзбриши
  3. nice tights! Join the international giveaway on my blog, you can win a beautiful lace blouse in black or white version! :)

    http://mespeel.blogspot.com/2012/12/ahaishopping-giveaway.html !

    ОдговориИзбриши

Subscribe