Ovih dana kupovah...

1/30/2013

Kako ste vi ovih dana? Mi smo dobro, hvala na pitanju!
Čitate li naš blog? :)

Ovaj post ću da posvetim stvarčicama koje sam kupovala poslednje dve nedelje recimo, a ponešto od svega i isprobavala.
Neke od stvari zaslužuju zaseban post jer su me, malo je reći, oduševile, tako da o njima sada neću pisati puno.

                                 

Pa da počnem od pudera u prahu - Don Juan, nijansa broj dva, nisam htela da budem baš kao alabaster gips, mada ni ova boja nije znatno tamnija. Nisam imala puder u prahu a prošlog puta kada sam ga kupovala pogrešila sam nijansu, kako i zašto, ne znam, pa sam ga poklonila sestri. U parfimeriji Kristabell u Terazijskom prolazu košta 160 rsd, nova cena - 170 rsd.

U potrazi sam za korektorom već duže vreme. Ne želim ''brašno'' i bore ispod očiju a volela bih da bar malo pokriva. Kupovala ja tako razne korektore pa nisam bila zadovoljna. Na kraju kupih ovaj Flormar-ov, kako kažu Perfect Coverage, tečan je, sa aplikatorom, pa ću da ga probam ovih dana... Ako ne bude dobar, ništa, nastavljamo dalje!

Ovo je stvar koja me je, oprostite na izrazu, ali ne može drugačije - ODUVALA! :)
Avon-ova baza za senku. Plaćena 300 rsd, nisam mnogo očekivala od nje.... Ali... Čovek kad najmanje očekuje, iznenadi se! Art Deco-va baza za senku pada u senu... Senka, krejon, eyeliner, maskara - sve stoji celog dana na očima. Potpuni pogodak. (Okrenula sam poklopac naopako, bravo ja!)

                                    

Ovu podlogu za šminku na licu nisam kupila već dobila na poklon. Iz Oriflame-a. Za zreliju je kožu, znači nije za moju, ali kako sam znatiželjna, probaću je, pa makar jednom, jer su Giordani Gold proizvodi vrlo hvaljeni i traženi. Ima neki sedef koliko sam mogla da vidim probavši na ruci.

                             

Ah i novi lakovi. Dva su Don Juan-ova iz kolekcije Nail Stars, jedan u crvenoj (ima malo narandžastog pod-tona) a drugi u bež boji. Oba su mi predivna i to su boje sa kojima ne možete da pogrešite. Treći je iz Oriflame-a i njime nisam nešto oduševljena. Boja kao boja je lepa ali pravi one linije po nokatnoj ploči i to mi se ne sviđa.

                     

Kupih i ova dva Gabrini Multivitamin laka, jedan je iz Neon kolekcije i on prosto vrišti - na dnevnom svetlu, a ovaj drugi je mirniji, lepa nijansa, solidna pigmentovanost... Za 100 rsd odlično! Traje 2-3 dana, dovoljno.

                               

Maslo, Bademovo ulje koje mi treba za nešto što vam spremam (neću vam otkriti šta), kao jedan od sastojaka, u suštini može da se koristi na trista načina, vrlo je korisno i nije skupo. 180 rsd u apoteci.

                         

I za kraj senčice. Skoro sam kupila ovu trobojnu iz Oriflame-a i prosto je obožavam. Senke su veoma pigmentovane, koristim ih skoro svakog dana u kombinaciji sa bazom, gore pomenutom... Koštale su čini mi se 300 rsd u tom katalogu iz kog sam ih naručila. I jedna malena, teget, SHE, koju još nisam probala na očima, već samo na ruci, dobiće svojih pet minuta nadam se uskoro. ;) Koštala je oko 200 rsd i pošto već imam njihovu u breskvasto-bež nijansi sa blagim šimerom, odlučih se i za ovu.


Nadam se da vas nisam udavila i da ćete podeliti sa mnom ukoliko vi nešto od ovoga koristite, volite ili ne volite. :)

Uživajte u današnjem danu a ja vam šaljem pregršt pozdrava! :*

You Might Also Like

14 comments

  1. Bas se sestra dvoumila pre neki dan dal da poruci ovu bazu iz avona i ,pametna ja, joj kazem da ne narucuje, posto ko zna kakva je ... i eto greske, da si barem ranije objavila ovaj post :DDD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kada je sledeci put bude bilo u katalogu, neka obavezno naruci! Nece se pokajati. :)

      Избриши
  2. Kako se razmazuje AVON baza? Ja sam dosad koristila samo essence koja je prilicno tecna, a ova mi deluje bas gusto...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije gusta nimalo. Glatke je teksture, pomalo penasta, nije lepljiva, vrlo brzo se ''stegne'' odnosno osusi i nigde nista ne mrda. Deluje lagano pod prstima a i na ocima.

      Избриши
  3. super kupovina!

    bas sam i ja sad narucila avon bazu za senku i jedva cekam da stigne, pogotovo nakon toga sto si rekla da je bolja od AD :)

    ОдговориИзбриши
  4. Zaintrigirala me je AVON baza, ali me i bas zanima sta ces nam praviti sa bademovim 'maslom'. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ce to u skorije vreme. Imam jos ponesto da kupim, mislim da ce vam se svideti, jer vrlo je korisno :)

      Избриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Kako pokriva ovaj Don Juan puder? Predlazem ti da probas i Golden Rose, kameni puder, odlican je! Kosta negde oko 210 RSD. Moje lice je jako zahtevno za to, jer je puno fleka od akni, a ima tu i pokoje akne, ovaj puder sve pokriva perfektno i postojan je celog dana!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam i ja po koju flekicu od bubuljica s kojima se mucim, kad dolazi do uklanjanja, ali ovaj Don Juan puder nisam kupila da bih ga stavljala po celom licu, vec samo na T-zonu i na predeo podocnjaka, da fiksiram korektor, jer sa njim imam najvise problema! :) Okej pokriva, ne preterano (verovatno bi vise pokrivao da stavim malo vise) ali meni to taman tako i odgovara, da ne izgledam brasnjavo! :)

      Избриши
  7. Sounds good to me! Moracu da probam! Mada ni ovom koji trenutno koristim ne fali nista, ali volim da ekspretimentisem. Btw, za problematicno lice, postoji Young derm, tecni puder (nije mnogo vezano sa temom, ali nema veze), jako je dobar, lagane strukture, nije glomazan i tezak, vise je kao tonirana krema, ali je bolji, makar meni.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidjala sam to u apotekama i Liliju, ali nisam probala.
      Trenutno sam otkrila i obozavam - Oriflame-ov za matiranje lica u svojoj nijansi ( koju je inace bilo vrlo tesko pronaci ), koji je tako lagan i stapa se sa kozom. Uopste se ne osecam kao da ga imam na licu i lice mi nije negativno reagovalo na njega... Evo i to kao predlog ili preporuka. :)

      Избриши

Subscribe