Water shine ruževi by Don Juan

2/20/2013

Negde na jesen prošle godine, domaća kozmetička kuća "Mirjana", koja u sklopu svoje kozmetike sadrži liniju Don Juan, izdala je zvanično na njihovoj FB stranici nagradnu igru u kojoj, njeni kupci određuju paletu boja za nove ruževe pod nazivom "Water shine".


 Možda se neko od vas seća, nagradnu igru smo šerovale i pozvale i vas da učestvujete. Pošto nam se učinilo zanimljivim, Jovana B. i ja smo rešile da takođe damo doprinos time što ćemo predložiti boju koja se nama najviše dopada i tako ostvariti učešće u igri. Po završetku prijavljivanja predloga, odabran je pobednik čija je nagrada bila da direktno učestvuje u pravljenju svoje nijanse, a ostalima su dodeljene utešne nagrade. Jovana B. i ja smo osvojile četvrto mesto, sa predloženom bojom "maroon" ili na srpskom, boja kestena." Prava jesenja boja i trend za Jesen/Zimu 2012. Ova boja našla se na mnogim revijama poznatih dizajnerskih kuća kao i onih manjih, ali i u svetu šminke. Ovu boju za predstojeću sezonu predstavili su Zara, Kenzo, H&M, Tory Burch, Celine, Forever21, Bershka. A Essie, L'Oreal, YSL i Chanel su samo neke od poznatih marki koje su napravile šminku inspirisanu ovom bojom. Pa što ne bismo i mi imali ovu nijansu, naše, domaće, srpske proizvodnje?! Ova boja na usnama bi fenomenalno isticala usne, a pravi pogodak bi bila uz zlatno/bež našminkane oči. Ko voli malo eksperimentisanja i ko prati trendove, znaće da je ova boja veoma popularna uz takozvane ''sjajne kapke''. O žutim zubima ne brinite jer tamnije nijanse ne ističu žutilo ukoliko ga imate, a ukoliko ne, onda ste stvarno srećni." Ovako je zvučao naš predlog, i mi smo veoma zadovoljne i ponosne što smo učestvovale u odabiru njihove nove linije ruževa "Water shine" koje su odnedavno izašle na tržište. 


Nažalost, i ako ova firma kod nas posluje uspešno već dugi niz godina, odziv na njihove nagradne igre i za druge proizvode i nije na zavidnom nivou. Da li je to zato što dame prosto ne veruju da mogu da osvoje bilo koju nagradu ili misle da je namešteno, a možda se neko toliko i ne interesuje, ne znam. Ali sve u svemu, mislim da je ova ideja od strane Don Juan tima inzvanredna, jer retko ko nam daje priliku da sami učestvujemo i predložimo nešto.


Tako, kada smo videle na njihovoj stranici i stranici Kristabell parfimerije da je ova kolekcija stigla, brzo sam otrčala da pronađem našu nijansu i pogledam koje su druge u ponudi stigle. Obzirom da sam u poslednje vreme opterećena ljubičastim nijansama lakova i ruževa, nisam mogla, a da ne uzmem nijansu 609. Ta prelepost boje za kojom su, kako mi je ljubazna prodavačica iz Kristabell-e rekla, sve žene pohrlile nije me ni čudilo kada je tako divna! Doduše, njihova a sada već i moja zamerka je što nije toliko postojana, kao npr. ostale boje iz ove kolekcije, ali kako kažu iz Don Juan tima, postojanost će biti poboljšana već narednom serijom. Meni iskreno i ne smeta da se malo skine, bitno mi je da se ne uvlači u pore ili se povuče do ivice usne. Ovi ruževi su dosta kremasti, ne razlivaju se i lako se mažu, lepo mirišu i usnama pružaju hidrataciju. Intenzivni su, naročito nijansa 611, koja vuče na cvrenkasto-braon, i nanošenjem samo u jednom potezu ona odradi svoj posao. 



Nalaze se u crvenoj, mat ambalaži savsim ženstvenoj i lepo dizajniranoj, ali jedina zamerka je što na njoj nemaju oznaku ruža. Omot se nalazi tačno po sredini ambalaže koji morate da skinete ukoliko želite da probate karmin. Pošto sam za sada samo kupila dva karmina u dve tamnije nijanse, mogu vam reći da sam zadovoljna njihovom trajnošću, omogućavaju da se lepo nanesu, i za cenu po kojoj se prodaju, su sasvim solidni. U poređenju sa svetlijim nijansama, verujem da su takođe i one dobre i postojane, jer su i tamne nijanse takve, a intezitet je na zavidnom nivou, bar onoliko koliko sam uspela da probam na ruci. 
Njihove karmine možete naći u svim bolje snabdevenim parfimerijama, po ceni između 200 do 220 din. Kristabell-a, oduvek drži njihovu kozmetiku i tako i ovu liniju u svim paletama boja.

nijansa 611
Nijansa 609

Da li ste vi probale njihove ruževe ili neke iz linije "Water shine", i kakav je vaš utisak? 



p.s Don Juan kozmetika je objavila novu nagradnu igru pod nazivom "Water shine-najsenzualnije usne", za čije prijavljivanje je potrebno da slikate svoje usne u jednoj od 12 nijansi ruževa iz ove palete, stavite na njihov zid i slika sa najviše lajkova bice nagrađena. Druga nagrada kao i osam utešnih, biće nagrađene od strane Don Juan tima. Nagradna igra traje do 25. februara, a mi takođe vas pozivamo da učestvujete jer oni stvarno dodeljuju nagrade. Ukoliko niste odabrale za sebe nijansu ili ih niste videle, predlažemo vam da što pre svratite do obližnje parfimerije, verujemo da će svaka od vas pronaći boju za sebe.

 

 

Do sledećeg posta, uživajte...

You Might Also Like

23 comments

  1. oba divno izgledaju i cestitam na osvojenoj nagradi :)
    imam jedan drecavo narandzasti ruz iz njihove kolekcije ali ga nekako nikad nisam stavila... moracu to da ispravim :)
    imaju jako dobru kozmetiku :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! Da, imaju odlicnu kozmetiku doduse malo zapostavljenu kod nas u Beogradu, vise su zastupljeni u drugim gradovima Srbije, ali bez obzira njihov kvalitet ih je doveo dotle da i dan danas traju posle toliko godina i pored tolike konkurencije. xo

      Избриши
  2. Gde mogu da se kupe u Beogradu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ''Njihove karmine možete naći u svim bolje snabdevenim parfimerijama, po ceni između 200 do 220 din. Kristabell-a, oduvek drži njihovu kozmetiku i tako i ovu liniju u svim paletama boja.''

      http://www.donjuancosmetics.com/gdenasima.html

      :)

      Избриши
  3. Prvi put čujem za ovu marku, ali sviđa mi se nijansa 611 i baš lijepo izgleda na usnama. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Igrala sam i ja njhovu nagradnu igru, doduse ne istu kao i vi, i osvojila sam nagradu. Secam se da je mama imala njhovu sminku kada sam bila manja, slazem se da nije dovoljno zastupljena, odnosno nije dovoljno izreklamirana. Dobila sam i njihove klasicne ruzeve, ali su oni dosta "suvi" dok su mi water shine fantasticni! Savrseno kremasti, kao balzam i sa dobrom pigmentacijom. Cene su jako niske, jos jedan plus! A, da, prvi puder koji sam kupila je bio njihov kameni puder tako da njihova kozmetika za mene ima i afekcionu vrednost!:)) Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, slazem se sa tobom u vezi ruzeva. Puder u kamenu i mi takodje koristimo, i zadovoljne smo! Jako mi se dopada sto svaki put mogu da dopunim i sto imaju u nekoliko nijansi! Uvek prednost dajem nasoj kozmetici, koja je odlicna, samo je steta sto nije toliko zastupljena, jer nemaju veliku reklamu, a u drogerijama se u vecini prodaju strani proizvodjaci. xo

      Избриши
  5. Nisam probala nista od ovog brenda, ali cula sam da su lakovi ok. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daaa, lakovi su odlicni, imaju veliki spektar nijansi, solidnog kvaliteta i veoma su povoljni! xo

      Избриши
  6. Divne su obe boje i čestitke za četvrto mesto! Nisam ih probala nikada.

    ОдговориИзбриши
  7. Kupila 611 cim sam ih pronasla, to je bas moja boja i stvarno je odlican ruz!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago da ti se dopada! Doduse, uzivo je boja mnogo lepsa nego na slici! xo

      Избриши
  8. Stvarno su lepe boje! Don Juan ima simpaticnih proizvoda, nadam se da ce se razvijati kao brend, volim da vidim domace proizvodjace sminke :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Jeste, Mirjana kozmetika proizvodi stvarno odlicne proizvode, ne samo sminku nego i ostale kozmeticke proizvode. I ja takodje volim nase proizvodjace, i vrlo rado gledam da ih ispratim i isprobam! xo

      Избриши
  9. Cestitam na osvojenoj nagradi!
    Bas su lepe boje!
    Inace,u vreme kad sam ja tek pocela da se sminkam,cuveni karmin Don Juan 15-ica je bio neizbezan u neseserima tinejdzerki!Mame su nosile 13-icu i 14-icu :-)
    Moracu da kupim ponovo neki njihov karmin,a secam se da su im bili dobri i puderi u prahu i olovke za usne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaa! :) Nisam za ovo znala, ali verujem da je bio lep! Ja sam od skora pocela da koristim njihove pudere u prahu, a olovke za usne nisam videla. Ukoliko ih vidim, moracu da ih probam. Hvala na informaciji! xo

      Избриши
  10. Imam 609 :) Ja sam inače navikla na mnogo tamnije nijanse,skoro pa crno ( a i to volim xD) ali mi se ovaj 609 jako dopada,može i uz neku dobru ljubičastu olovku ko baš voli da naglasi usne ;) Jako je prijatan,kao da imam labelo :D

    ОдговориИзбриши
  11. Btw,Golden rose 2000 ima odlične nijanse ljubičaste,takođe jako prijatne za usne.Rimmel je isto dobar. :)

    ОдговориИзбриши
  12. Imam ovaj ljubicasti i slucajno sam ga uzela jer mi se najvise svidela ta nijansa ljubicaste.
    Meni je izrazito postojan,danju vise od 6 sati sigurno, cak i celu noc u izlasku ako ispod njega stavim olovku slicne nijanse naravno.

    ОдговориИзбриши

Subscribe