Naša prva nagrada!

2/01/2013

Želimo ovom prilikom da se zahvalimo Barbari i Ružici sa bloga Mojih 40+ čiji blog inače obožavamo da čitamo, što su nam udelile ovu ne-materijalnu (to je čini još dražom, jer nije sve što u životu vredi vezano za novac, samim tim se i ne gleda kroz to) nagradu za jedan od Cutie pie blogova! Drago nam je da nas neko tako čita i voli!





                               
                                            E pa drage naše HVALA VAM od ♥! :)




Blogovi koje ćemo mi da nagradimo ovom slatkom nagradom su:

 • http://confessionsofthepsychocat.blogspot.com/ (modni blog) - koji piše draga Minja iz Beograda i koji obožavamo jer je drugačiji na onaj najpozitivniji način!

http://www.makeup-ninja.com/ (kozmetički blog) - koji piše slatka Petra iz Zagreba. Kod nje možete svašta lepo saznati o raznim proizvodima!

http://myfashionuniquelife.blogspot.com/, (modni blog) piše Ivana iz Zemuna, sa svojim jedinstvenim kombinacijama i savršenom figurom!

http://memakeupandeye.blogspot.com/, presladak kozmetički blog i draga nam Ana koja ga piše!

http://kreaterijer.blogspot.com/ i poslednji je blog koji piše muškarac! Nije moda, nije kozmetika, vec ideje za vaš enterijer! Kod njega ima stvarno sjajnih predloga i čuda, posetite pa se uverite i sami.

Ovo su blogovi koje mi volimo da čitamo te smatramo da zaslužuju da budu baš Cutie Pie blogovi! Posetite ih i uživajte, koliko uživate i kod nas...


Vaše Joannes'





You Might Also Like

8 comments

Subscribe