Nega lica : Maske za lice koje koristim

4/19/2013

DOOOOOOOBAR DAN! Posle stotinu godina... :)
Kako ste? Nadam se dobro. Ovo lepo vreme konačno je došlo i ja se nadam da uživate u njemu.

Kao što sam u jednom od prošlih postova i najavila, pišem vam o maskama za lice koje lično koristim.
Ne koristim ih prečesto ali neke od ovih veoma prijaju mom licu.
Trenutno imam dve Planet spa - Mediterranean olive oil hydrating face mask i Luxurious reviving peel off face mask.

                     

• Ova sa maslinovim uljem se ne sasuši i ne skori već ima pomalo osećaj lepljivosti. Providno zelenkaste boje je i ima ne preterano lep miris, bar meni. Na licu je držim dvadeset minuta i posle nje mi lice bude ekstremno smireno i mekano. Ni najmanje iritirano.
• Luksuzna maska sa crnim kavijarom ima zlatne ''šljokice'' po sebi i nije jako zalepljena kada odstoji svojih dvadeset minuta. Obzirom da je peel off vrlo je blaga, jer verujte mi, nanosila sam maske koje dok sam skidala skoro da sam vrištala. :) Iskreno nisam primetila da mi bilo šta znatno učini ali okej. Tu smo gde smo, stavljaću je ponekad...
                                          

Imam i dve iz Oriflame-a. Prva je Pure Nature Organic maska sa čičkom i glinom za pročišćenje normalne do masne kože. Jedna od onih koje se skore na licu. Podseća me na mokar gips kada je tek istisnem iz tube. Na licu je držim desetak minuta jer je agresivnija i pomalo mi izaziva trenutno crvenilo. Posle nje mi lice bude meko ali i pruža mi taj osećaj čistoće u potpunosti.
Druga je Pure skin/blackhead clearing mask za koju kažu da umanjuje pore, čisti mitisere i sadrži salicilnu kiselinu. Kaže ''Dubinski čisti''. Držim je samo 5 minuta i ne koristim je često. Nisam primetila da mi je smanjila pore niti očistila mitisere, mada nijedan proizvod mi to nije učinio, stoga... Ima minti miris i osećaj čistoće na koži.

Ranije sam koristila i Solutions iz one tirikizaste kolekcije za kombinovanu kožu i Planet Spa sa tajlandskim cvetom lotosa koja mi je vrlo prijala a sada često kupim Afroditinu Acne stop

                            

koja mi ludački prija i nemam reči kako bih je opisala... Čista meka koža umireno lice, aktivne bubuljice postaju pasivne, suše se... Sve reči hvale. Nisam je imala trenutno kako bih je slikala pa vam ubacujem sliku koju sam na internetu našla. Ona je moja omiljena i jedno pitanje za vas - jel je ima u većoj tubi/ambalaži od ovih kesica, jer sam ih ja do sada samo u tom pakovanju kupovala?

Da li vi koristite neku od ovih maski, kakvo vam je mišljenje i da li biste mi preporučile neku koja je po vama odlična? Da ne bih bila previše dosadna, koža mi je mešovita a na obrazima pomalo i suva.
Uživajte u lepom vremenu a ja se nadam da ćemo vam malo češće pisati jer... Ovo sunce nas je sasvim omelo!
Šaljem vam najveće pozdrave!



  

You Might Also Like

6 comments

  1. Koristim Pure Nature Organic masku sa čičkom i glinom, i bas mi odgovara. Koza mi je masna u T zoni. Preporucila bih je onima i sa normalnom i masnom kozom, jer se moze koristiti i kao preventiva. Kakva god da nam je koza, valja joj jednom nedeljno pruziti neku vrstu ciscenja, bar od ostataka sminke, i svega onoga sto mi ne mozemo da vidimo golim okom :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam probala ovu Planet Spa olive, ok mi je bila.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja bih ti preporucila Freeman Lemon and Mint, meni je bas odlicna a iskreno, sumnjala sam u njen ucinak. Mirise super, jos i hladi kozu, taman za leto.
    ako imas vremena pogledaj, imas nominaciju za nagradu na mom blogu
    http://inbetweenandaway.blogspot.com/2013/04/blog-nagrada.html

    ОдговориИзбриши
  4. Sve najbolje sto se tice posta! Extra je napisan. Najbolja je Luxurious reviving peel off face mask svakome bih je preporucila! Pozdrav!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Ja obožavam planet spa, zaista volim njihove proizvode, ali su oni počeli da testiraju na životinjama da bi mogli svoje proizvode da prodaju u Kini. Opasno sam se smorila kada sam to čula, tako da sam u potrazi za nekim novim stvarčicama :)

    ОдговориИзбриши
  6. Od maski mi je bez premca najbolja Lush Mask of Magnaminty a znam da je dobra i Afroditina Acne Stop, nekada sam je koristila. Jedino sto ne volim su te Avonove Planet spa maske. Imala sam ih sve iz svake linije a niti jedna mi nije odgovarala tj. ne fali njima nista ali nista ni ne cine za moju kozu. Jos kako procitah ovaj komentar iznad o testiranju na zivotinjama uuuuu...

    ОдговориИзбриши

Subscribe