NYX konačno u Srbiji!

8/07/2013

Posle milion godina, malo inspiracije i slobodnog vremena našlo se za jedan odavno najavljeni post! :)

 Joanne C. i ja bile smo u Novom Sadu u Alexandar Cosmetics-u (njima zahvalimo što su omogućili) na prezentaciji NYX kozmetike koja nam dolazi iz Los Angeles-a i tom prilikom prisustvovale radu poznate šminkerke Maje Banić koja je internacionalni predstavnik/šminker za NYX.
Malo smo učile, slikale, kupovale...
   
         

A ja ću vama sada da pokažem šta sam to kupila i dam vam neke moje utiske vezane za kvalitet, trajnost...

Prva je paletica od devet senki u kombinaciji koja se meni najviše dopala (ima ih još, ne brinite, ukoliko vam se ova ne sviđa sasvim). Pod nazivom je PARISIAN CHIC i u njoj se nalaze neutralni, odnosno zemljani tonovi. Četiri boje su sasvim mat, četiri šimeraste i jedna je umereno sjajna. Boje su pigmentovane i postojane, jedino smatram da je ova najsvetlija, bežikasta boja, moooogla biti malo više pigmentovana. Prva, sivkasto/braonkasta boja mi je totalni pogodak za obrve! Nisam bolju boju imala... I izgleda prirodno. Od kada sam je kupila, to mi je go-to paleta kada izlazim... Bilo kuda, u koje god doba dana ili noći.
                       

Sledeća je čuvena i ekstremno dobro prodavana širom sveta, MILK Jumbo olovka (broj 604). Koristim je preko Avon baze u slučaju kada želim da se boja prikaže u punom intenzitetu ili kada je u pitanju neka manje primetna boja - da je pojačam. Ne skuplja se u prevoju kapka, odlično radi svoj posao i vrlo sam njom zadovoljna!
  
             

I za kraj dva tečna ruža. Prvi, PINKY NUDE, sa sjajnom završnicom, ima lepu boju, pigmentovanost mu je više nego odlična (nema potrebe da se četkica umače u tubicu dva puta). Mora se reaplicirati više puta u toku dana, ukoliko ga nosite veoma dugo. Odlična cena za odličan proizvod ( 540,00 rsd).
 
                  

Drugi, MONTE CARLO - tamno crvena nijansa, s mat efektom. Ovo je za mene, iskreno, otkriće. Namažem jedan tanak sloj i pustim da se osuši. Ponovm tako toliko puta koliko hoću da mi boja bude intenzivna, uz DOOOOBRO sušenje - ne skida se. Ljubite se, jedite, pijte... Ostaće tu. Malo isušuje usne, ali nije strašno. Probala sam i u kombinaciji - prvo nanesem klasičan crveni ruž, utapkam papirom da skinem višak, pa onda nanesem ovaj NYX, e to je tek pun pogodak. Možda ćete ga ponovo 'doterati' jednom... Ili dva puta - zavisi koliko se ljubite! :)) I jedan i drugi ruž su prijatnog, ali različitog mirisa.
  
                 

Ovo definitivno nije kraj mojoj NYX kupovini, biće je još, ali za sada...

Uživajte, rashladite se, kupajte se negde, sunčajte (ali adekvatno, uz zaštitu) a mi se čitamo, nadam se, uskoro... Obzirom da imam štošta da vam pokažem a i kažem... ♥

Pre ove uživancije, kažite mi da li vi imate nešto NYX-ovo, kakvi su vam utisci i šta biste mi preporučile?

You Might Also Like

10 comments

  1. Ah kakav post!
    Predivne su stvarčice, ja nikako da odem i nešto uzmem!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slicna situacija! Nikako da se nakanim da odem u kupovinu. :) Ali sveee zelim, pogtovo ovu paleticu!

      Избриши
  2. Monte Carlo je fenomenalan, u kombinaciji sa karminom ispod je savršen, slažem se :)
    Čula sam da imaju i izuzetno svetlu nijansu pudera tako da sam se nameračila to da probam :)

    ОдговориИзбриши
  3. Delim odusevljenje NYX kozmetikom ;)

    Moram da probam Jumbo Milk :)

    ОдговориИзбриши
  4. Devojke, nominovane ste u ovom postu: http://headindclouds.blogspot.com/2013/08/the-versatile-blogger-award.html
    Ako st raspolozene, napisite po nesto o sebi ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Super post, i volim NYX :)
    Narucila sam nedavno nekoliko ovih paletica http://www.ebay.com/bhp/nyx-lip-gloss-palette i moram da ih stvarnooo pohvalim! Ne znam da li ih ima ovde u prodaji, ali su stvarno super i kao sjaj i kao karmin :)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Takodje! Kvalitet im je odlican a cene jos bolje.
      Vredi pogledati, iako nikada nisam kupovala nista preko ebay-a. Uvek moze biti prvi put :)

      Избриши

Subscribe