Astor PERFECT STAY, oxygen fresh puder i senka za oči

10/17/2013

Dok isprobavam Manhattan puder, rešila sam da vam do tada prikažem kozmetičku kuću "Astor" i njihove proizvode koje sam isprobala. Ova engleska kozmetička kuća, kod nas nije toliko dostupna i ako je više nego povoljna i solidnog kvaliteta. Za sada je možete naći u parfimeriji, "Mauricius" (koja se nalazi na Terazijama, Slaviji i Zelenom vencu), kao i u Idea objektu na Novom Beogradu.

Proizvode koje sam za početak isprobala jesu sledeći:


ASTOR PERFECT STAY, oxygen fresh puder

 Ovaj puder sam kupila jos u martu mesecu, ove godine (može se reći da ga studiozno proučavam) i posle toliko meseci od korišćenja, on se još uvek nije potrošio. Nije da sam škrta prilikom korišćenja niti da sam ga koristila jednom mesečno, već je ovaj puder srednje gustine, te se sporije troši. Za kupovinu njihovog pudera privukla me je marka, želela sam da isprobam nešto novo, bočica je zanimljiva, komenatari vezani za ovu kozmetiku su pozitivni i dugo se nalaze na trzištu u Evropi. 


Astor za ovaj puder kaže da obezbeđuje dugotrajnost, za šta se mogu složiti. I nakon nekoliko sati od stavljanja, on je i dalje tu, ne stvara fleke po licu, lako se četkom za puder razmazuje i koža ga brzo upije. Po stepenu porkivenosti, pruža srednju pokrivenost i po tome može da se meri sa nekim MaxFactor-ovim puderima. 

   
Nakon stavljanja, koži daje svežinu, hidrira je, pruža elastičnost, međutim nakon 4 sata, već počinjem polako da prosijavam. Duže od 4 sata, osećam da sam masna po licu, T zona je izražena. Posle njegovog nanošenja je prosto neophodno da stavim fiksator, ako mislim da se negde duže zadržim. Ovaj puder ne sadrži ulje, ne stvara efekat maske i sadrži faktor 18. Dermatološki je testiran i sada kada podvučem crtu, preporučila bih ga pre osobama sa normalnim tipom kože, za nešto zreliju kožu mislim da je malo teži.


Što se tiče bočice, ona je praktična, staklena u kojoj se nalazi 30 ml pudera. Pumpica je odlična, dozira taman onoliko koliko treba za pojedine delove lica. 


Što se tiče nijansi, imaju dobar izbor, za nas sa svetlijim tenom do onih malo tamnijih. Prodaju, ako se sećam, 4 do 5 nijansi?
Puder košta oko 1.100 dinara, ukoliko ga kupujete u parfimerijama "Mauricius", sredom i subotom možete ostvariti 10 % popusta.

Da li ću ga opet kupiti?
Mislim da ovaj ne, ali neki drugi njihov puder vrlo rado, namenjem osobama sa masnom kožom.

šifra: 100

ASTOR SENKA  

Pored pudera, odabrala sam da probam i njihovu paletu senki. Paleta se sastoji od pet nijansi, interesantno je zamišljeno pakovanje, ali sadržina nekih nijansi je manja nego kod ostalih. 



Uz pakovanje dobijate i aplikator, sa suđerastim delom. Senke su intenzivne, i bez baze su zadovoljavajućeg inteziteta, ne troše se, lepo se nanose i dugotrajne su. 


Ovo pakovanje košta otprilike oko 700 din. možda i manje, zaboravila sam. Sve u svemu, isplativo je jer su nijanse zaista lepe i senke su kvalitetne. Pored ovakve palete, imaju i senke koje se prodaju pojedinačno i takođe su dobrog inteziteta. Sledeće što želim da probam od njih jeste rumenilo, koje je sličnog dizajna kao i NYX-ovo.
šifra: 615 smokey purple

Ono što ide na kraju svakog posta jesu pitanja, DA LI STE NEŠTO OD ASTORA PROBALI I KAKVO JE VAŠE MIŠLJENJE O NJIHOVOJ KOZMETICI?


Do sledećeg posta, uživajte.... 




You Might Also Like

4 comments

  1. Šmekala sam ovaj puder, ali verovatno ga neću uzeti.
    Ja nisam ništa probala od Astora-a. i kad bolje razmislim ni ne privlači me, ne znam ni sama što. Što se tiče šminke, kada pronađem nešto što mi odgovara ja to ne volim da menjam. Samo kada moram. Imam uvek jedan omiljeni puder, jedan omiljeni bronzer i omiljenu maskaru :) O eksperimentisanju ni ne razmišljam (uglavnom)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa, moguce zato sto njihovi proizvodi kod nas, izgledaju kao da im je prosao rok. Drugo, nisu toliko dostupni i zene obicno kupuju po drogerijama proizvode, jer ih ima svuda. Znam, i ja imam tako omiljene ali uvek kada se pojavi nesto novo, kopka me da probam. :) Ali, razumem te. :) xo

      Избриши
  2. Nisam ništa njihovo probala, valjda zato što mi mesta gde se prodaju nikako nisu usput. Puder mi ne bi odgovarao, nažalost.

    ОдговориИзбриши

Subscribe