Inglot cosmetics

10/02/2013

Kako ste mi ovih kišnih dana?
U ovakvim situacijama pomažu samo čajevi, tople čokolade, kafe, kolači... I sve to sa cimetom. :)

Danas ću vam pisati o preprepredivnom rođendanskom poklonu koji sam dobila. Reč je o Inglot freedom system paleti, freedom system karminima, laku za nokte i ružu.

Počeću od palete, koja se sastoji iz pet božanstvenih i visoko pigmentovanih boja.
U pitanju su teget koja je najmanje šimerasta, vrlo blizu mat, ljubičasta koja ima mikro plavi odsjaj, tirkizna sa takođe mikro srebrnim sjajem, žuta koja u sebi ima žućkasto-srebrnkaste sitne,sitne šljokice i narandžasto-sedefasta, koju samo ime, koje sam joj dala, opisuje.



Sve boje su odlično pigmentovane osim žute koju morate ponoviti na kapku više puta da bi bila u pravoj boji koja je u paleti. Nema puno da se kaže, osim toga da ću sigurno kupovati njihove senke, jer su više nego odlične.
Na slici su dve boje malo oštećene, to se desilo prilikom slikanja i da, bilo mi je vrlo teško što se to dogodilo. Maziću ih i paziću, obećavam.


Sledeći bi mogao biti ruž, koji je potpuno mat, nijansa mu je pod brojem 403 i staje u 4.5g proizvoda. Suv je dosta, boja na mojim usnama izgleda kao da sam stavila korektor, ali uz olovku boje ''mesa'' i malo blendovanja izgleda odlično (zato se malo te boje vidi na ružu, izvinjavam se). Dugotrajan je i lepo izgleda uz umereno naglašene oči ili tamni smokey eye. Preko obavezno stavim makar mrvicu labela ili nekog sjaja. Pakovanje je dosta teško ali i lepo, elegantno!     *(Usne su mi malo ispucale, pssssst! :) )

                          

Tu su i tri freedom system karmina u nijansama 14 (boja ''mesa'' sa rozikastim podtonom), 86 (tamna bobičasta boja sa opako crvenim pigmentom) i 53 (ciklama ali ne previše vrišteća) od kojih je moj najveći i najvoljenji pod brojem 86. Svaki od njih je vrlo, vrlo, vrlo pigmentovan i dugotrajan. Da sam sama birala ne bih odabrala lepše boje, odmah da vam kažem! Na ruci su prikazane boje i verujte, stvarno su takve.                


Poslednji bi morao da bude lak za nokte u nijansi 943. Zagasita mat žuta kojoj je potrebno 2-3 sloja do potpunog efekta bez linijica. U bočici se nalazi 15ml.
                               
                                                                  
Želim da se i ovim putem zahvalim za ovaj predivni poklon, koji obožavam.

Kako vam se dopalo? Koristite li šta od ovoga i kakvo je vaše mišljenje vezano za sam Inglot i ovo o čemu sam ja pisala?

You Might Also Like

12 comments

  1. Paleta je fenomenalna a i freedom system ruzevi. Zaista ne znam koji mi je najlepsi od ta tri. Ja jako volim Inglot. Kada bi bili za nijansu jeftiniji ne bih izlazila iz njihove prodavnice.

    ОдговориИзбриши
  2. Skupe jesu ove senke, ali su zato jako kvalitetne, pigmentovane i postojane. Ruzevi takodje, zaljubljena sam u "korektor" karmin. Lakovi su okej, nisam specijalno zadovoljna njima, ali su u sustini dobri.. Dragom i je sto ste pisale post o Inglotu, volela bih kada bi napisale neki post o lakovima.. :) Drago mi je sto ste se vratile i sto opet cesce pisete.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uskoro dolazi post sa lakovima!
      I nama je drago sto ponovo pisemo, aktivirale smo se! :))

      Избриши
  3. Žuta sjena mi se pooosebno dopada. Želim da kupim žutu i crvenu :) Ne baš da koristim pretjerano ali neka imam. Ruževi su isto lijepi ali ja više volim pravo pakovanje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam crvenu senku marke MIYO (Poljska sminka, dermatoloski testirana) u nijansi CHILI koja je mat i pigmentovana je vise od bilo koje senke koju posedujem. Kostala je svega 200-300rsd i mogu se naci u TC Piramida. :) Stavicu neku sliku na fejsbuk stranu da pogledas, ako te zanima!

      Избриши
  4. moram da priznam da nemam nista od Inglot kozmetike ali bih svakako svasta volela da isprobam. ova paletica mi deluje predivno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi, neces pogresiti!
      Ja je obozavam i rado koristim, ali mi je pomalo i zao, da ne potrosim :)

      Избриши
  5. Sjajne su nijanse iako sam osoba koja voli iskljucivo neutralne nijanse :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa iz tog razloga ih ne koristim svakodnevno (na sebi), vec za vece ili za potrebe sminkanja nekog drugog :)

      Избриши
  6. Nemam ništa od Inglot kozmetike, moram da ispravim tu grešku. :)) Ova paleta je sjajna i lakić izgleda divno. :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe