Šamponi za suvo pranje kose : Balea i Oriflame

11/04/2013

Dobar Vam svima dan! ♥    
                  
Danas ću vam posle nekog vremena testiranja i sumiranja utisaka pisati o tri šampona za suvo pranje kose koje sam do sada probala i kojim sam to najviše zadovoljna tj. koji sam to ponovo kupila!
                                

Meni je takva vrsta šampona potrebna jer mi se kosa dosta brzo masti a kao što svi znamo, nije previše zdravo prati kosu svakog dana (nije zdravo ni ne prati je često pogotovu kada je nečija kosa masna jer se sve većom količinom masnoće pore zapušavaju i stvara se perut), ali ne treba preterivati jer i ovi šamponi mogu izazvati perut.

UPOTREBA: Većina ovih šampona se koristi tako što se sa poprilične daljine (oko 20cm od korena dlake) popriska na kosu, zatim rukama ili peškirom utrlja, fenom ''prosuši'' a zatim raščešlja, pa stilizuje.

Balein šampon u svetlo plavoj ambalaži mi je definitivno na poslednjem mestu iz razloga što je previše prašnjav/brašnjav u kosi, dosta primetan i ne stapa se lepo (iako je učini manje vidljivo masnom, džaba kad se vidi da sam ''bela'').
                                        

Sledeći je Oriflame-ov HAIR-X koji je sasvim solidan u smislu razmašćivanja ali mi kosu učini pomalo voskastom, pa moram da je podižem u punđu, rep ili slično.

                     

Pobednik je Balein TREND IT UP koji sam iznova kupovala. Najbolje rasprašivanje iz pumpice, najneprimetniji i najbolji u sakrivanju masnoće.

               

Da li ste vi koristile koji od ovih ili pak neki drugi? Čula sam za razne. Rado bih volela da čujem neku vašu preporuku!



Želim da se ovde još jednom zahvalim svima koji nas čitaju i na tome što smo zahvaljujući Vama premašile 100.000 pregleda na blogu!


Do sledećeg posta, želim vam sve najbolje!

You Might Also Like

18 comments

  1. Nisam isprobala šampone za suho pranje,ali planiram.Čula sam dosta pohvala za Batiste šampone,ali budući da ih nema u prodaji u mom gradu vrlo rado ću pogledati ovaj Balein koji si preporučila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cula sam i ja za taj Batiste ali se pomalo i plasim da nije, sto bi se reklo, ''izvikan'', jer ga ima svuda, na svakom cosku interneta.
      Mislim da ce ti se ovaj Balein dopasti. Cena mu ne prelazi 500 rsd sigurno, to sam zaboravila da navedem u tekstu. :)

      Избриши
  2. Cula sam da je Velnein dobar, ali nisam probala.

    ОдговориИзбриши
  3. Velnein je extra,probala i ove navedene,ali velnein je najbolji.probajte,necete se pokajati. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja drugarica koristi Velnein i veoma je zadovoljna, ja ga licno jos uvek nisam probala. :) I cena mu je vrlo pristupacna koliko znam?

      Избриши
  4. Ovaj plavi balein mi je ocajan slabo odmascuje i bas je beo. Ovaj drugi nisam probala. Da li si probala Batiste? On je fenomenalan. Ako jesi da li ti je Batiste bolji od ovog drugog Baleionog? Ja bih volela da probam onaj Batiste za smedju kosu ali ga nigde ne nalazim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo mozda dokaza da i nije izvikan. :) Nisam ga probala, a izgleda cu morati :) Hvala za preporuku!
      Ako nesto cujem za taj za smedju kosu, javicu i tebi a i drugima koje mozda interesuje.

      Избриши
  5. Ja koristim Batiste i zadovoljna sam ;) Jako je hvaljen i Balein, ali ga nisam probala ;) Hocu nekada sigurno, kada potrosim ovaj trenutni ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Probala sam balein i zaista mi bude prasnjava kosa, uzas! Probacu trend it up!

    ОдговориИзбриши
  7. Oriflame mi je bIo los, volim Sephorin onaj malecki, mana mu je mililitraza, sledeci cu da probam Batiste a i Balein ako naletim :)

    ОдговориИзбриши
  8. Koristim balea trend it up i meni je odlican. samo ima malo jaci miris koji me iritira ali prezivim :)

    ОдговориИзбриши
  9. Ne volim šampone za suvo pranja, ali moram probati neki. Jedan proizvod iz Trend it up kolekcije mi je bio užasan, pun alkohola i činio je kosu lepljivom, pa sam malo skeptična. Ali ne mora da znači da će me ovaj proizvod razočarati. Videćemo

    ОдговориИзбриши
  10. nisam koristil nijedan od ovih suvih sampona. i dalje ostajem verna Batiste Blush koji mi je sada pri kraju i svakako moram sto pre da nabavim novi :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe