wet and wild coloricon ROSE IN THE AIR paleta senki

10/05/2018


Pozdrav dragi narode! 
U današnjem postu, govoriću o paleti senki koja je definitivno moj ovogodišnji favorit iz ovog segmenta. Reč je o paleti - rose in the air - američkog brenda "wet n wild", koji se već skoro godinu dana nalazi na našem tržištu. Ovaj brend se kod nas nalazi u dm drogerijama.

U svetu, liinija ovih paleta se našla u prodaji krajem prošle godine. Zapravo, ovo su stare palete kojima su promenili formulu, dodali nijanse koje su mat i koje spadaju u prelazne ( tranzitne). Oni koji su probali stare formule, izjasnili su se da je kvalitet zadržan, senke su i dalje pigmentovane, mekane i lako se blendaju. 
Iako nisam probala stare formule, saglasna sam sa tim komentarom. Kod nas se u prodaji nalaze tri palete, od ukupno četiri. 

Nazivi paleta: 

- nude awakening ( iz ove linije najslabija),
- rose in the air ( zamena za "Modern Renaissance" paletu od ABH),
- comfort zone ( sa posebnom nijansom),
- not a basic peach ( potpuno unikatna paleta sa nijansama).

Sve palete iz ove linije sadrže 10 nijansi, sve su obeležene sa zadnje strane pakovanja, u kratkim crtama koja se nijansa gde stavlja i za koje doba dana su namenjene. 




Počeću od pakovanja. Plasticno je, lagano, ne mnogo debelo. Za otvaranje palete trebaju vam nokti, jer je prorez uzan, ali je stabilna pri zatvaranju. 
Broj jedan i deset označavaju prelazne nijanse, koje mogu da posluže plavušama kao senka za obrve (tacnije samo prva). Ove dve senke su odlično pigmentovane, čim malo dodirnete prstom dovoljno se prikupe da ostave zadovoljavajući efekat na kapcima. Jako su mekane na dodir, lagano, divno se blendaju i mogu da se nadograde. Definitivno moje dve omiljene prelazne nijanse koje koristim i kao osnovu na kapcima za dnevni makeup uz malo maskare.  
Nijansa dva je takođe mat, boja je neutralna i odlična za ispod obrve ili u predelu unutrasnjeg ugla oka. Nije previše pigmentovana za jači doživljaj tog dela, ali je odlična svakako jer se lepo stapa sa svetlim tenom, neprimetna je, a opet dovoljno naglasi šta treba.
Nijansa broj tri je tik ispod nje, jedna divna sitno šimerasta, zlatna nijansa, dovoljna i za dnevnu šminku, jer je tako lagana, dovoljno efektna i za večernji dramatičniji izgled. Šljokice su tako sitno mlevene, da je često nanosim i kao hajlajter u predelu jagodica. 
Ispod ove senke, nijansa broj četiri je predivna svetlo ljubičasta, mekana na dodir i najlepše se nanosi prstom za dobijanje dovoljne pigmentacije. 
Sledeća nijansa, neizostavna ukoliko želite da naglasite dramatičnije oči sa ovom paletom. Odlično je pigmentovana, obožavam da je nanosim prstima na gornji deo kapka jer tako da svoju punu moć u pigmentaciji. Šimer je sitno mleven, zlatne boje, predivno se prelama, dajući ovoj senki bakarni izgled. 
Ostale četiri nijanse sa desne strane, sve do jedne su mat, slične su početne tri nijanse. 
Prva nijansa u tom redu je narandzasta, intenzivne nijanse, mekana je na dodir. To vazi I za drugu koja je cigla boja ili boja opeke. A treca nijansa je boja trula visnja, koja je na dodir suva, gruba I nije homogena kada se nanese. Poslednja je tamno braon nijansa, za izvlacenje konture oka. Odlicna pigmentacija, vrlo intenzivna I postojana.





Nisam probala od ABH paletu, verujem da je podjednako odlična, ali za nas koji se ne bavimo toliko šminkanjem, volimo ovakve nijanse i ne šminkamo se sa istim često, paleta "rose in the air" , vam zaista može dobro doći, baš iz tog razloga što svaka nijansa može u nekoj kombinaciji za bilo kakvu priliku da se iskoristi. Povoljnija je dosta od iste po ceni, a pored par neutralnih nijansi koje ima ABH paleta, ništa epohalno ne gubite. 
Primetila sam da kod presovanih wet n wild proizvoda, površinu morate da zagrebete kako bi taj površinski tanak sloj se sklonio, a ispod njega dobili pravu praškastu nijansu koja može da se iskoristi. 
Zaista su senke iz ove palete predivne na dodir, odličnu imaju pigmentaciju za jedan drogerijski povoljan brend, a posebno za paletu senki! Kada se senke cetkicom dodirnu, truse se jer su mekane. Dobra strana je sto senka ne pada na donji kapak prilikom nanosenja, jer se visak sa cetkice istrese. Uz koriscenje baze ili korektora kao podloge na kapcima, bolja je prijemcivost senke, a time I postojanost.
U Americi je paleta povoljnija nego kod nas, košta 5 dolara. Kod nas je regularna cena oko 800 din. Na popustu se može naći za oko 500 din. kada sam je pre par meseci u dm-u našla i kupila.
Ostavljam vas da uživate u njenim nijansama na slici kada se dodirom prsta nanese senka na kozu. 


Da li ste je probali i kakvi su vaši utisci?

You Might Also Like

3 comments

  1. Joj hvala ti na reviziji, ja sam je baš gledala i nisam bila sigurna da li da probam ili ne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na cemu, zato sam tu! ♥ Ukoliko se budete setili, podelite vase utiske. :) Veliki pozdrav i hvala na citanju!

      Избриши
  2. ja sam oprobala onu drugu,comfort zone.mogu se kreirati zanimljivi make-up look-ovi.moram i ovu oprobati cini se divna,a i boje su genijalne😊❤

    ОдговориИзбриши

Subscribe