Nega kose : Advance Techniques - Moroccan Argan Oil

8/24/2012

Evo mene posle kratke pauze. Sigurna sam da ste me se jako uželele!

Danas ću vam pisati o proizvodu koji sam morala prvo neko vreme da koristim, da bih sabrala utiske, a onda ih podelila sa vama.
U pitanju je kao što vidite u naslovu - Advance Techniques - Moroccan Argan Oil, tretman bez ispiranja, iz Avona. Pojavio se čini mi se pre mesec dana ( kod nas ), možda malo ranije, nisam sigurna i bio je na nekoj promotivnoj ceni od oko 300 dinara.

                      

Zaštitno lice cele te kolekcije, pod nazivom ( 360 nourishment ) - Moroccan Argan Oil , čiji je cilj da vrati zdravlje kosi, je pevačica Fergie. Na pakovanju kaže da  bogato hidrira kosu i pruža predivan sjaj, sa čime se ja totalno slažem! Hrani suvu, oštećenu i osetljivu kosu čineći je jednom rečju - kvalitetnijom.

                             

Moja kosa je pri korenu dlake ( pa još malo na dole ) sklona čestom mašćenju, kao što sam nekoliko puta pomenula u postovima - Naturals šampon za masnu kosu i Maska za masnu kosu, stoga ovo ulje ne stavljam na vrhove već isključivo na krajeve gde mi je kosa suva ( iako je skoro šišana, pri krajevima još uvek ima malo farbe, a znamo da farbe mnogo oštećuju kosu... ). Pre nanošenja ovog ulja ja kosu ne mogu da raščešljam i pri krajevima je naelektrisana/čupava, kada nanesem, mogu komotno da češljam do sutra! I bude stvarno sjajnija a naelektrisanost splasne ( ne mogu trenutno da se setim adekvatnije reči ). Veoma je prijatnog mirisa!

                     

Staje u bočicu od 30ml i ima pumpicu. Puna cena je 630 dinara, a u kolekciji su još i šampon i balzam čije su  pune cene od po 330 dinara. Ne morate kupiti sve zajedno ako nećete, naravno. Uglavnom, da napomenem i pokušam da vam dočaram još bolje - moje sestre i drugarice su kupile ovo ulje kad i ja i veoma su zadovoljne ( jedna ima totalno kovrdžavu kosu, jedna sasvim masnu, jedna skroz suvu... ).

Ja se iskreno nadam da su moji utisci kao i informacije od pomoći. Uživajte, hladite se dok su još ovako velike vrućine. Ja vam šaljem svima puno poljubaca! I hvala PUNO onima koji su naši redovni čitaoci i komentatori! :) A svakako želim dobrodošlicu novim čitaocima, pardon, čitateljkama!

You Might Also Like

5 comments

  1. I ja bih pohvalila ove kapi :) Mirisna i zavidno sjajna kosa nakon koriscenja istih :) :*

    ОдговориИзбриши
  2. U jednom od prošlih postova ste preporučile njihovu maskaru sa 24 karatnim zlatom i to je bio pun pogodak. Znači....fenomenalna je !!! Sad moram da probam ovo ulje. Ako je samo upola kao maskara ja ću biti prezadovoljna. Devojke,...sjajne ste !!!

    ОдговориИзбриши
  3. Deluje privlačno, možda je vreme da ponovo pogledam Avonov katalog :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe