Deborah ruž #red15 + pobednice GIVEAWAY-a

11/06/2012

U poslednje vreme, ljubičasta boja i njene nijanse su mi postale omiljene u odabiru senki, lakova, a sada i ruževa. U današnjem postu vam predstavljam jedan ruž čija me je nijansa osvojila na prvi pogled kada sam je ugledala u katalogu, a još više kada sam je isprobala.
Ovo je moje prvo iskustvo sa Deborinim ruževima i prvi utisci koje mogu da podelim sa vama, jeste da sam zadovoljna, ne samo bojom već i kvalitetom, koji opravdava solidna cena.
U kolekciji sa zlatnim pakovanjem, nema samo ove boje, već imaju u drugih nijansi od onih boja kože, do jarko crvenih. Moj izbor je pao na red 15, čija je nijansa između ljubičaste i crvene.
Obzirom da ja u toku dana nanosim od šminke samo puder, maskaru i rumenilo, ova boja mi odlično dođe, da osveži lice i unese malo boje, ukoliko sam bleda ili umorna. U poslednje vreme, opredeljujem se za malo jače nijanse, jer akcenat na svom licu dajem na usnama, ukoliko me mrzi da nanesem senku za oči, što se često dešava.


Pakovanje, kao što vidite je zlatne boje, po meni jako ženstveno dizajnirano i jednostavno. Karmin staje u standardnoj zapremini od 3,6 gr i antialergijsko je. Na površini ruža, ima utisnut znak ružice, koji je inače i zaštitni znak "Debore". Pigmentovan je dobro, kremast, lako se razmazuje i miriše na standardni miris karmina.



Ono što mi se takođe sviđa kod ovog pakovanja je i mehanizam za zatvaranje, tako da posle korišćenja, karmin možete bezbedno odložiti, bez bojazni da će se možda otvoriti.



Na usnama opstaje nekih sat, do dva od nanošenja, i ako vi u međuvremenu pričate, pijete ili šta god, on će se malo skinuti, jer je kremast i matiran, međutim jedino na šta imam zamerku, jeste da se posle nekog vremena povlači do linije usana i izgledaju kao da su iscrtane olovkom. Na slikama možete videti, kako on izgleda nakon nanošenja, a kako posle nekih sat vremena.




Gde možete naći? Ruž sam kupila u parfimeriji "Jasmin" u oktobarskoj akciji, po ceni od 500 i nešto dinara. Regularna cena ovog ruža je oko 730, i možete ih kupiti u svim parfimerijama i drogerijama gde se nalazi štand Deborine kozmetike.

Da li ste vi probale njihove ruževe i kakav je vaš utisak?


A, sada rezultati našeg PRVOG GIVEAWAY-a!

Random.org je u konkurenciji od četiri vas koje ste odgovorile na zadatak i prijavile se, odabrao sledeće učesnice: 


Iva Pavlovićfbhttps://www.facebook.com/iva.pavlovic.528




Milena Dujaković, fbhttps://www.facebook.com/milena.dujakovic.9 




Jasmina Dendić, fb: http://www.facebook.com/jasmina.dendic


Želimo da se zahvalimo devojkama koje su se prijavile, iako ih je bilo samo četiri. 

Devojke kontaktirajte nas na Fejsbuk stranici da bismo vam poslale bedževe.

Napominjemo da smo one ružne komentare u kojima nas je neka anonimna osoba napadala obrisale da ne bi došlo do zabune pri odabiru pobednica. Hvala na razumevanju.

Joannes'

You Might Also Like

5 comments

  1. Kupila sam skorije jedan njihov karmin i stvarno je najbolji koji imam! nisam videla givaway na vreme :(

    ОдговориИзбриши
  2. Ja imam Milano red 2, mnogo lepa boja, za sve prilike, koristim ga preko dana , uveče... i prija mi usnama, tako fino kremast!

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala njihove ruževe,a baš tražim takvu boju,potražiću ga još danas

    ОдговориИзбриши
  4. Uuu kakva boja :D prelep je karmin!
    p.s. Milena DUJAKOVIC :DD
    Xoxo

    ОдговориИзбриши

Subscribe