Maybelline - "THE FALSIES FEATHER-LOOK", volum' express maskara

12/05/2012

Pre mesec i nešto dana na našem tržištu stigla je nova maskara, američke kompanije Maybelline, pod imenom "The Falsies feather-look". Obzirom da su mi se pojedine maskare već osušile i neke traju već duže od 6 meseci, rešila sam da probam ovu novu maskaru i sa vama podelim svoj utisak.
Sa Maybelline maskarama nisam imala previše iskustva, jer do sada jedinu maskaru koju sam koristila od njih bila je jedna u crnom pakovanju za povećanje volumena, sa kojom sam bila veoma zadovoljna. Ali, pošto me uvek nešto novo privuče, dalje od te maskare nisam ni jednu njihovu probala.  Većina devojaka, žena je zadovoljna sa ovim maskarama, jer pored pristupačne cene, one su veoma dobrog kvaliteta, svaka maskara poseduje gustu četkicu, što većini i odgovara.


 Moje trepavice su specifične, kao i kod većine. Srednje su gustine, kao i dužine i zahvaljujući ricinusovom ulju za sada su malo i porasle. Veoma su komplikovane prilikom nanošenja maskare, jer su ponekad poslušne, a ponekada svaka dlaka vodi svoju politiku.
I iz tog razloga, ono što očekujem od jedne maskare jeste da ih lepo raščešlja, da ne stvara grudvice i od trepavica pravi treplje i da stvori zadovoljavajuću gustinu. Do sada, to je mogla da mi pruži, jedna Lorealova maskara, međutim od sada to važi i za ovu maskaru.
Kako kažu iz Maybellina, ova maskara sadrži gel- mus tehnologiju, koja sadrži manje tvrdih voskova u poređenju sa običnom maskarom, dajući trepavicama nežan izgled poput pera.
Sa njihovom konstatacijom se slažem, jer mogu po nekoliko puta da je provučem kroz trepavice i neće mi praviti treplje od njih niti stvarati grudvice. Iz korena, trepavice lepo izvuče i njihovu dužinu maksimalno izvuče.

Iz 4 puta
Više od 4

 Pored toga, volumen je veoma zadovoljavajući, i ako prvi put nanesem samo 4 puta, za veče mogu da nanesem dodatno na trepavice i tako dobijem očekivajući volumen i efekat "veštačkih trepavica".
Maskara se nalazi u njihovom standardnom pakovanju i obliku, od 9 ml, gde se ovog puta od obične maskare u ljubačastom pakovanju, razlikuje po iscrtanom perju na čepu, po čemu je prepoznatljiva.

Ono po čemu se ova maskara još izdvaja jeste četkica. Blizu četkice, nalazi se savitljivi deo koji vam omogućava pomeranje maskare u bilo kom pravcu.



Četkica ima oblik pera, sa vrhom i krajem koji su ređi, a srednji deo je gušći, što možete videti na slici.



Međutim, jedino na šta imam zamerku kod ove maskare jeste to što se preslikava, bar u mom slučaju. Moguće da drugi nemaju taj problem, jer su moje trepavice pri kraju oka duže i gušće i bez uvijača za trepavice ne mogu, a da ne dovedu do preslikavanja.
Gde možete naći? Ova maskara se prodaje u nijansi crne, po ceni koja varira od drogerije do drogerije. Na početku bila je na akciji, međutim sada su stavili njenu standardnu cenu od 800 i nešto dinara. Mada, mislim da je sada u DM-u ona na akciji i ne košta više od 600. Takođe možete je naći u pojedinim parfimerijama, po sličnoj ceni.
Verujem, da je većina vas ovu maskaru probala, pa me zanima kakav je vaš utisak i koja je Maybelline-ova maskara po vama najbolja?

Do sledećeg posta, uživajte...


You Might Also Like

12 comments

  1. Imam je i nije losha, dok sam recimo onom proshlom Black Drama malo razocharana...

    ОдговориИзбриши
  2. ti imas prirodno duge trepavide tako da ti bilo koja maskara dobro stoji.
    meni ova maskara nije valjala, jer mi cini trepavice teskim.
    lepe obrve imas, jel ih iscrtavas ili su ti tako prirodno guste?
    ja mesecima mazem obrve ricinusom i nema pomaka, nece da mi rasu :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! Ja imam retke trepavice i obrve, tako da obrve moram da iscrtavam, i tada koristim Avonovu olovku za obrve sa cetkicom. Ricinusovo ulje mazem takodje i na obrve. Doduse svako od nas je razlicit i poseban, pa se kod nekog rezultat vidi posle kraceg vremena, a kod nekog je taj proces malo duzi. Jedino sto mogu da te posavetujem, jeste da ulje utrljavas u korenu trepavica svake veceri pred spavanje, nadam se da sam uspela da ti pomognem? Pozdrav! xo

      Избриши
  3. Pa, deluje fino :)
    Kad smo već kod maskare, uzela sam onu GR narandžastu, oduševljena sam!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Jako mi se sviđa kako izgleda na tvojim trepavicama, a otprilike imamo iste kriterijume za maskare, jedino odbija to preslikavanje. Ja sam od njihovih maskara imala samo onu najklasičniju, nekako se potrefilo da zadnje dobre dve godine koristim maskare dobijene u raznoraznim setovima i jedva se i sećam kako izgleda biranje maskare :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je bas tesko da nadjem maskaru koja ce mi lepo rascesljati trepavice, a uz to da ne pravi grudvice, i to sam od ove maskare dobila. S tim sto kazem, jedina "falinka" je sto se meni preslikava, mada mozda drugima nece, jer su kao sto rekoh, moje trepavice ka kraju oka, spustene.

      Избриши
  5. Lose su mi njihove maskare prevodene su nekako

    ОдговориИзбриши
  6. nije nesto spektakularna za volumen ali ok produzava, za volumen je potrebno dosta slojeva, pa samim tim i vise vremena za nanosenje sto meni bas i ne odgovara, ali sve u svemu za tu cenu je skroz pristojna. i ne preslikava mi se, ali verovatno zato sto imam krace trepavice.

    ОдговориИзбриши
  7. Lepe su ti trepuske sa njom i obrve mi se bas svidjaju! Ja imam tu ljubicastu ali sa zakrivljenom cetkicom i dobra mi je :)

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam je uzela jer trenutno isprobavam Avonovu Supershock. Al meni su sasvim dobre sve maybelline maskare, klasicna falsies je odlicna.

    ОдговориИзбриши

Subscribe