Moji novi proizvodi za negu lica i tela

12/18/2012


U današnjem postu predstavljam vam neke nove proizvode za negu lica i tela koje sam od skora počela da koristim. Ovaj post sam planirala ranije da objavim, međutim zbog obaveza sam bila sprečena, tako da se nadam da sa mojim zakašnjenjem neću poremetiti planove novogodišnjih postova koje smo planirale da vam prikažemo, nadamo se da će vam se dopasti? :)
A, do tada, da vas sa uvodom ne bih previše zamarala, prelazim odmah na predstavljanje proizvoda za negu lica.


Clean & Clear 2 U 1, gel za umivanje i maska za uklanjanje mitisera


Ovaj gel, kupila sam sasvim slučajno jer je bilo na akciji, a i u tom trenutku nisam pronašla Neutrogenu u roze pakovanju i čitajući poleđinu, rešila sam da probam. Gel za umivanje lica, namenjen je za one sa mešovitom kožom koji žele da se otarase viška masnoće i nastanka novih miitsera. E, sad koliko je moguće da spreči nastanak, čiji se rezultat vidi nakon jednog dana kako je navedeno, u to i nisam baš sigurna,  ali da fino očisti lice i pruža efekat čistoće, takođe i smanjeno lučenje masnoće,  mogu reći da je solidno.



 Proizvod se nalazi u tubi, od 150 ml, što je sasvim dovoljno ukoliko koristite svakodnevno i ne troši se previše jer je tečan i lako se razmazuje. Ovaj proizvod možete koristiti i kao masku, bele je teksture,  ukoliko želite da dubinski očistite kožu. Upotrebljava se tako, što se na čisto lice ostavi oko 3 min. kako bi proizvod prodro u pore i kako bi glina mogla da upije suvišnu masnoću. Iskreno, ne bih mogla tačnu sliku da dam i budem objektivna u ovom trenutku toliko oko ovog proizvoda i njegovog delovanja, jer moje lice tada i nije bilo baš u najboljem stanju, usred stresa, promene vremena i hrane, proizvod prosto ne može toliko da spreči moje unutrašnje stanje koje se manifestuje kroz kožu.


Po meni, ovaj proizvod nije toliko poseban, da bih me naveo da ga opet kupim. Gel za umivanje, bih preporučila više devojčicama koje su u pubertetu, jer nije toliko jak, ne zateže lice, daje osećaj glatkoće i čistoće, što je za taj uzrast i potrebno.

Gde možete naći? U Dm-u po staroj ceni od 500 i nešto dinara, a na akciji, ukoliko još traje oko 340. U Lilly-ju je slična cena, a u apotekama možda za par dinara jeftinije.

Doctor’s , antibakterijski sapun sa eukaliptusovim uljem

  
Ovaj sapun mi je potpuno otkriće! Pre neke dve nedelje, svratila sam do apoteke i videla da prodaju ovu liniju sapuna, koju do sada nisam imala prilike da vidim niti probam. Apotekarka mi je i sama preporučila, i za početak izabrala sam ovaj antibakterijski, dezodorirajući. Pored njega,  postoje i oni sa dodatkom salicijalne kiseline, koji mi je sledeći na listi.


U sebi sadrži eukaliptusovo ulje, koje ima efekat kod ozdravljenja infekcija i herpesa , a i prilikom pranja, koži daje mekoću. Iznendio me je, jer ja do sada nisam imala običaj da lice perem sapunima, sem Sebamedovog i kozijeg, i efekat je možda malo bolji. Kod ovog sapuna se vidi razlika što kada operem lice, npr.ako sam imala šminku, on tako fino očisti, da uopšte nemate osećaj da je puder razmazan i da lice nije dovoljno dobro oprano. Koža je tako mekana, čista, ne isušuje je, lice nije zategnuto, niti stvara perutanje, i što je najbitnije, moje crvenilo i fleke na koži od bubuljica nisu toliko izražene i izgubi se posle samo nekoliko dana, dok do sada je trebalo nekih 2 nedelje, da bi se uklonile.


Od kada sam ga kupila redovno ga koristim, svaki dan po tri puta, i moram priznati da mi se koža zaista smirila, naročito čelo kao i lučenje masnoće. Ovaj sapun toplo preporučujem, ukoliko ga nađete u dobro opremljenim apotekama, košta svega 150 din. što je sasvim pristupačna cena.

Sledeći prozvodi su namenjeni za negu tela i počeću sa predstavljanjem nove linije proizvoda I LOVE...

Ova linija me je privukla zbog samog naziva, dizajna i intenzivnog mirisa koji osvaja. Odabrala sam iz njihove kolekcije, piling za telo na bazi manga i papaje. Ovi proizvodi pored pilinga za tel, sadrže i kupke na bazi manga i papaje, borovnice, vanile, kao i mleka za tela, koliko sam uspela da vidim. “I LOVE…”, su se od skora pojavili na naše tržište, i samo njihovo poreklo je iz Engleske.


 Miris njihovih proizvoda je toliko intenzivan, ne mogu reći jak, ali u moru mirisa raznih kupki i mleka, njihovi proizvodi ostavljaju neki pečat. Za početak, odabrala sam piling za telo, koji ima srednje veličine zrna, što se meni na početku kada sam prvi put probala, baš i nije svidelo jer sam navikla na one malo veće, grublje koji će mi odumrlu kožu ukloniti. Međutim, kako sam češće počela da koristim, a to je od prilike jedanput do dva puta nedeljno ( više od toga bilo kakve pilinge ne treba koristiti jer zaštitnu površinu kože smanjuje) počelo sam da budem zadovoljna . Koža posle tuširanja je dosta glatka na osećaj, mekana i čista, doduše ne toliko mirišljava kao prilikom nanošenje, što je mene malo i smorilo. ;) Srednje peni, nalazi se u providnom pakovanju od 200 ml, sa veoma prepoznatljivim natpisom i dizajnom. Ono što kod ovog proizvoda ne mogu da razumem jeste cena.


 Cela njihova kolekcija, bilo da je to kupka od 500 ml ili 200, košta po istoj ceni. Doduše, nisu toliko ni pristupačni, u DM-u ova linija košta po ceni od 560 din.dok je u Lilly-ju malo skuplja. Ukoliko želite da probate ove proizvode, što se mene tiče mogla bih da preporučim jer definitivno koža jeste glatka i mekana, pruža divan osećaj i očisti... ali mislim sa druge strane da nije toliko vredno dati 500 din. skoro 600, po meni je precenjeno.

I sledeća dva proizvoda su, mogu slobodno reći, postala dva moja omiljena proizvoda za negu tela u ovim zimskim danima.
Prvi je Balein losion, čija je serija iz ove linije, na moju žalost, limitirana. Pored toga što zaista diiiiivno miriše,koži omogućava hidrataciju i do 24 h,  staje u 200 ml, i košta samo 200 din.


Pakovanje je lepo dizajnirano, primamljivo sa macaroon-ima, na kojem se vide trešnje i badem. Veoma se lepo razmazuje, lagane je strukture i toliko je mirišljivo, da meni posle nekog vremena više garderoba upije miris nego sama koža. U mirisu dominira trešnja i mene nekako podseća na miris voćnog jogurta. Ovaj losion toplo preporučujem i predlažem da pronađete na nekim od rafova u Dm-ovim drogerijama, ukoliko vam je potreban neki losion za telo, a može biti i odličan poklon za Novu Godinu.



Sledeći je balzam za telo, koji sam već duže vreme šmekala i nikako da se nakanim i kupim. Fennelovi proizvodi su se našli ove godine na policama Lilly-ja, mada ih možete naći i u dobro opremljenim apotekama. Balzam za telo je na bazi oraha, meda i šargarepe, međutim prodaje se i u drugoj liniji, u mirisnoj noti sladoleda, što je verujem većini primamljivije.


 Proizvod možete isprobati, jer pored originalnog pakovanja, stoje testeri kojima se možete poslužiti i osetiti taj predivan osećaj koji ovaj balzam pruža vašoj koži. Koža je na dodir predivna, glatka, mekana, nežna sa blagim mirisom šargarepe. Možda vam sada zvuči grozno, kao da li to može lepo da miriše, ali da, može! Miris je zaista po meni, jako prijatan. Ovo je moja preporuka za korišćenje u ovim hladnim zimskim danima, gde kožu trebamo što više štititi od hladnoće, negovati i hidrirati, a to ovaj balzam definitivno jako dobro čini.
                                                                                                                                 
                                   

I, za kraj, ( zamislite J) predstavljam vam novo  Labello repair & beauty, na bazi dexpantenola

Mislila sam, kada sam ga ugledala, da je labelo koje obećava, međutim ispostavilo se da nije tako. U sebi, mislim da sadrži, jojobu, i prilikom nanošenja na usne imam neki utisak, kao da ih hladi… ne bih znala tačno da opišem. 


Fino miriše, podseća me na neko cveće, možda bi to bilo na ruže. Što se tiče hidratacije i nege, nisam baš zadovoljna, jer moje usne su inače suve, još dodatno na ovakvo vreme, potrebno mi je da konstantno mažem kako bi bile hidrirane. Ostavlja neku svetlo-roze boju na usnama, jedva primetnu… Sve u svemu, očekivala sam više, jer mi je ovako neobično dizajnirano labelo, koje u sredini sadrži deo za regeneraciju i spoljašnji deo koji daje boju, na početku bilo interesantno i solidno, a sada mogu reći da nije ništa posebno i da ima boljih.
Cena ovog Labella, je 270 din. koliko sam ja platila u jednoj parfimeriji.

A, ono što mene zanima jeste, da li je neka od vas probala neke od ovih proizvoda, ili ima nameru i kakav je vaš utisak? 


Do sledećeg posta, uživajte...

You Might Also Like

15 comments

  1. ja sam htjela kupiti onaj losion od cokolade i smokve Balein, al je nestao, mogla sam zaplakati, ali ako kazes da je i taj dobar, mozda kupim taj dok jos ima =D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daaa, znam koji je! :) Verujem da ce ti se i ovaj miris dopasti, a takodje mislim da je ucinak isti. xo

      Избриши
  2. Uzmi eucerinov stik za usne,koji je btw odlican i za suve delove lica,imam sve moguce i nemoguce suvo pa kad je meni ok i tebi ce biti ok :)

    ОдговориИзбриши
  3. p.s.Kosta u liliju 203 din,i od kada sam ga otkrila labelo nemam nameru da kupujem bolji je i po ceni i nezi od labela.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Ana na preporuci i informaciji! Definitivno cu morati da ga probam, jer sam cula dosta pozitivnih komentara za njihov stik. Verujem da ce i meni pomoci... :) xo

      Избриши
  4. Ma gde si našla to baleino mleko za telo, ja sam se dočepala samo gela za tuširanje? :D Savršeno je <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pronasla sam ga pre dve nedelje kod Beogradjanke u DM-u i nadam se da jos uvek ima jer je prebozanstveno, uzela bih jos jedno! :) xo

      Избриши
  5. Nisam baš ništa od toga probala. C&C proizvodi su mi uvek bili nekako preagresivni, valjda mi je onaj njihov tonik protiv mitesera ostao u lošem sećanju i stvorio predrasudu i prema svemu ostalom. Balein losion deluje divno, stvarno su im to dobri proizvodi, cena povoljna, a miris divan, nega sasvim pristojna za nas sa normalnom kožom. Sapun baš nikad nisam koristila za umivanje, nijedan, a trebalo bi ipak da probam, pre svega onaj čuveni sa kozjim mlekom. Super je post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Daaa, Baleini proizvodi su zaista divni, i vise nego povoljni. Mislim da cu uzeti i kupku na bazi ovih sastojaka, pa da se kompletiram sa losionom. :) Ja sam prezadovoljna ovim sapunom, i definitivno cu probati jos neke njihove, ali ni na bazi kozijeg mleka nije los. xo

      Избриши
  6. koja zemlja je proizvodjac Fennelovih proizvoda

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hm, mislim da su sa Tajlanda, ali nisam sigurna, bacila sam omotac sa kutije i nisam toliko gledala. Evo, na ovom sajtu mozes da pogledas jos neke njihove butere--> http://www.saloninfo.rs/prodaja-kozmetike/manufacturers.php?manufacturerid=150

      Избриши
  7. divni noviteti :)
    fennel buter sam imala i bio mi je odlican :)
    ovo balea mi se ne svidja miris, ne znam zasto :( ali mi je zato onaj cokolada/smokva divan!

    ОдговориИзбриши

Subscribe