I deo: Proizvodi od 120 do 500 din.

4/28/2013

Pa, drage moje veliki pozdrav i od mene posle malo duže pauze. Bila sam sprečena da vam pišem, ali sada sam orna za rad i spremna da ovih dana podelim sa vama proizvode koje ovih dana često koristim.
Znam da većina voli ovakve postove sa mnoštvo proizvoda, a ja sam od onih koja voli da svakom da prostor, te sam zbog toga ovaj post podelila u dva dela. Kada sam sakupila sve proizvode na kup, shvatila sam da su kupljeni za male pare, i iz tog razloga sam post nazvala ovako, sasvim slučajno?

Da ne bih više dužila, pređimo na stvar...


Balea DUSCH LOTION, Beautiful Berries LIMITED EDITION

Baleini proizvodi prosto mame svojim dizajnom, a zatim vas osvoje svojim mirisom bio to miris kupke ili losiona. Ja ne znam da li u mom mozgu posedujem receptor koji se uključi kada ugledam da piše limitirana serija i uvek kažem sebi ovo moram da kupim. Ovaj losion za tuširanje ima božanstven miris, baziran na mirisu kupine i borovnice, kao i kombinacija brusnice i maline, pa sad vi meni recite kako da čovek odoli? Miris je prolećni, osvežavajući, blag, nažalost ne ostaje dugo na koži. Srednje je gustine i lepo se ramazuje, a peni sasvim osrednje. Staje u 200 ml i po ceni od oko 189 din., ako se ne varam, je i više nego zadovoljavajući. Lično njihove proizvode za telo obožavam, tako da nikada nisam rekla, ovo su bile bačene pare.


ECOTOOLS, četka od bambusa za rumenilo

Znam da postoje devojke, dame koje ne zavređuju toliko pažnju na četke i koje ne smatraju to nečim bitnim. Smatram da je to ok i poštujem činjenicu da nisu svi zaluđeni kozmetikom, ali takođe smatram da treba imati bar jednu ali vrednu. Stoga sam rešila da ukoliko želite ili vam je potrebna jedna fina četka za rumenilo ili senku, a da nije pritom skupa, vam toplo preporučim Ecotools četke. Prosto vam je ovo moj topli savet, jer znam da po internetu kruže stranice sa koje kakvim original četkama brendova na glasu za male pare, i nisu primilisale niti po kvalitetu niti po ceni, originalu.

 Ove četke kod nas možete naći u DM drogerijama pojedinačno ili u kompletu sa malim neseserom, ili u prodavnicama Idee.
Četka je urađena od babusa što se tiče drške, a dlaka je prirodna i proizvode se u Americi.
 Jako je mekana, laka za nanošenje, lepo nanese rumenilo i vredi svake pare! Inače, na slici je vidite dan posle nakon što sam je prala, i nijedna dlaka joj nije ispala niti je raščerupana, to vam sve govori. Cena za ovakvu četku je više nego povoljna, u DM-u je 750, u Idei 700. Komplet četkica za senke i obrve je mislim 1100? Ja sam četku kupila na akciji u Idei po ceni od 430 din.

AVON PLANET SPA, turkish thermal baths black soap

Prvi put kada sam videla ovu liniju u njihovom katalogu, bila sam i više nego zagrejana da je probam.
 Za početak sam odabrala da to bude: ,,Turska topla kupka, crni sapun",  i kao kec na desetku usledila je akcija planet spa proizvoda. Ovo blato je interesantno ali da budem iskrena, ne vidim neko njegovo dejstvo. Miris je malo težak, orijentalan što je sasvim opravdano, ne ostaje dugo na koži ali zato vam kupatilo neverovatno miriše. Ja ga nanosim tako što se prvo zagrejem par minuta toplom vodom, a zatim ga nanesem u ne mnogo debelom sloju i rukavicom za kupanjem utrljam, i zatim isperem. Nije previše crna boja, već sivkasta, i ono na šta trebate da obratite pažnju, ukoliko želite da je probate je da je sa sebe dobro sperete i očistite kadu ili kabinu, jer ostavlja fleke. Staje u 200 ml  po ceni od možda 300 i nešto ili 400 ne sećam se tačno?


ORIFLAME BALZAM za usne 

Ovaj balzam sam kupila u novogodišnjem katalogu, jer sam se rukovodila prethodnim univerzalnim. Međutim, mislim da je univerzalni ipak za nijansu bolji. Ovaj balzam koji je na bazi badema, jeste da lepo miriše ali meni tokom zimskih dana uopšte nije toliko pomogao. I ako ga nanesem uveče pred spavanje, sutradan osetim da su usne mekane ali opet nisu toliko hidrirane. Volim ovakve kutijice, jer su tako slatke i male, ali sa druge strane nisu higijenske. Cena ovog balzama mislim da je 230 din.


Balea roll-on

U jednom od prethodnih postova Jovana B. vam je prikazala nešto sličan roll-on, samo što je bio sa zelenim čepom. Vodeći se time da nema parabena niti aluminijuma, što je za svaku pohvalu, rešila sam da ga probam. Međutim moje mišljenje je nešto drugačije. Ili se ja mnogo znojim ili je ovaj balzam preblag? Nešto od ta dva jeste, jer mi se do sada nije dešavalo da posle 3h sebe osetim na znoj, a to najviše mrzim. Doduše nemam neki težak, ali osetim da je probio znoj i da mogu samo da se pozdravim sa njim. Takođe ga je i moja mama probala i njoj ne odgovara. Blagog je mirisa, čim se nanese osuši se i koža je suva, prijatnog blagog mirisa, namenjen za osetljivu kožu. Ne kažem da će svima tako biti jer smo svi mi različiti, u tome ima udela i ishrana, genetika, odeća, hormoni...



TRAKE ZA DEPILACIJU NAUSNICA

E, ove trake su mi pravo otkrovenje, mislim na samog proizvođača Care koji je vrlo lepo upakovao i napravio ove trake sa veoma zanimljivim mirisom na šumsko voće. Uz to sadrže i tri para vlažnih maramica koje u sebi imaju ulje i omogućavaju vam lakše skidanje voska. U jednom pakovanju nalaze se 20 traka, jedna o drugu zalepljenje, zaista su dobre, što se tiče skidanja i više sam nego zadovoljna. Protrljam ih rukama, razdvojim, lepo nanesem i u cugu povučem. Mojih mustache više nema, i ako nisu jaki niti tamni, nekada ih uklanjam pincetom ali one malene treba ipak ukloniti voskom. Ove trake proizvodi Deleze po ceni od 130 din.?

                                                                                                                              


 









       


     



OLOVKA RUBY ROSE, šljokičasta 

Ova olovka je postala moj obavezni proizvod u šminkanju u poslednjih nekoliko nedelja. Šljokičasta, svetlo ljubičaste boje koju nanosim u samom uglu oka, otvori mi oko i lepo se prisijava. Može da se nanese i po celom kapku, ali ljubičasta boja izostaje tada i skuplja se u orbitalnom luku, tako da u suštini se vide samo šljokice. Masna je i ima mehanizam za odvrtanje, ne treba da se reže. Meni je u toku slikanja pala, i čep se polomio, ali ona i dalje funkcioniše. Košta 120 din. ima ih u bezbroj boja i možete je kupiti u Kristabell-i.



TROBOJNI ORIFLAME KOREKTOR, 3 u 1

Obožavam trobojne, četvorobojne korektore, i ako nemam za time potrebe, nekako volim da ih imam.
 Za sada ću se zadržati na trobojnom, jer tu je ono što mi najviše treba, zelena, nešto svetlija i tamnija nijansa. Upravo te tri boje poseduje ovaj Oriflejmov korektor koji me je prijatno iznenadio! Do sada nisam koristila ništa od njihove šminke, jer sam tek sada počela nešto njihovo da koristim, a i za proizvode iz kataloga sam uvek bila malo skeptična.


Na slici vidite da sam ga načela, koristim ga dobra 3 meseca, a on i dalje traje i ako ga nanosim svakodnevno. Kao što sam rekla, sadrži 3 nijanse, a njihov učinak je sledeći:
Zelena boja - neutrališe crvenilo sadrži ekstrakt zelenog čaja koji čisti i umiruje kožu
Žuta boja- prekriva tamne fleke npr. kolutovi oko očiju, ekstrakt arapskog tamjana poboljšava cirkulaciju
Bež boja- univerzalni korektor za nedostatke i nesavršenosti. Sadrži antibakterijsko ulje drveta dim, koje umiruje problematičnu kožu.

Ispod nanošenih korektora, nacrtala sam crvenom olovkom tačku simulirajući bubuljicu
 Zanimljivo je da ovaj korektor ne isušuje predeo oko očiju, borice tolike ne pravi, možete ga razmazati nekoliko minuta posle prvog nanošenja i zaista solidno pokriva. Kada nanesem zelenu nijansu, pa zatim bež na bubuljicu, dosta dobro je prekrije. Zelena nijansa je malo gušća i ta nijasna je posebno važna za osobe koje imaju crvenilo neko na koži koje nastaje iz različitih razloga. Svi oni koji muče muku sa tim, trebalo bi da kupe ili zelenu podlogu ili korektor. Ja sam retko zadovoljna korektorima, probirljiva, ali ovaj toplo svima preporučujem! Košta 500 i nešto dinara, sada je na akciji i košta 300 i nešto.

Ovaj post je ispao podugačak, i ako se nisam nadala jer sam dosta proizvoda prebacila u drugi post, pa ću tada gledati da manje pišem, ako je to ikako moguće? :)

A, sada sledi kao i obično pitanje:

DA LI STE PROBALE NEKE OD OVIH PROIZVODA I KAKAV JE VAŠ UTISAK? 


Do sledećeg čitanja, veliki pozdrav!


You Might Also Like

17 comments

  1. Oriflame korektor je i mene bas prijatno iznenadio :))

    ОдговориИзбриши
  2. Ecotools cetke obozavam,najbolje na nasem trzistu-potpisujem!:-)
    Imam jednu kabuki i posle citanja tvog posta planiram da uzmem i ovu za rumenilo,hvala na lepom opisu:-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nista! :) Da, zaista se nadam da ce DM i Idea ih jos dugo imati u prodaji, jer su isplative i jako kvalitetne. Ja imam u planu da uzmem njihov set cetkica za senke, mislim da su i one dobre! xo

      Избриши
  3. Hvala na preporuci tračica, baš tražim neke dobre pošto su mi na isteku zalihe nekih španskih koje sam koristila godinama.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nista! :) Nadam se da ce ti odgovarati, posto su meni zaista isplative i dobre. Ako u prvom mahu ne mozes da dobro skines, mozes opet da ponovis, a tu su i maramice koje lepo skidaju vosak i mogu po nekoliko puta da se koriste. xo

      Избриши
  4. super post :) ja obozavam ecotools cetkice :) a za oriflame balzam od badema se slazem 200%! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Isplate se, po meni je cena iznenadjujuca u odnosu na kvalitet. xo

      Избриши
  5. Nisam ništa isporbala ali makar ću ovaj Balea prvi da probam!

    ОдговориИзбриши
  6. I like these products especially the one by Planet Spa, would like to try it <3
    What about following each other through GFC and Bloglovin? Just let me know!
    Xxx

    Carolina

    www.the-world-c.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Анониманмај 03, 2013 12:23 PM

    Balea ghocu da probam, a Oriflameov korektor sam redovno izbegavala jer nisam znala sta cu sa zelenom bojom :D
    www.tsworldofcolors.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Анониманмај 09, 2013 10:50 AM

    E, samo da ti javim da sam te nominovala za Liebster.
    http://tsworldofcolors.blogspot.com/2013/05/awards-prizes.html#more

    ОдговориИзбриши
  9. Gde mogu da se nadju ove trakice za depilaciju nausnica? Stvarno su povoljne :))

    ОдговориИзбриши

Subscribe