AVON Perfect kiss ruževi i sjaj za usne

7/06/2013

Drage dame, devojke pozdrav i od mene posle malo duže pauze!

Mislim da sam se malo ulenjila i da prosto nemam inspiraciju za pisanje, i ako imam svašta nešto novo da vam prikažem. Svaki dan kažem sebi da ću danas da sednem i izdvojim nekih sat vremena da napišem, ali ne vredi... Ili se desi nešto ne planirano ili moram prvo da odradim neke obaveze koje su mi preče, ali danas sam se naoštrila i rešila da izdvojim vreme! :)
Dosta sam proizvoda slikala u proteklih nekoliko meseci koje sam koristila, neki su odavno izašli na naše tržište, većinu ste možda probale i utoliko bolje da zajedno podelimo mišljenje!
Na stranici bloga imate prilike da pogledate šta će se to naći u sledećim postovima, a danas su na red došli Avon Perfect kiss ruževi za usne.

Ovi ruževi su na naše tržište, ako se ne varam, izašli negde u martu, aprilu više se i ne sećam? Oni koji se bave Avonom znaju sigurno. :)
Ruževi su upakovani u srebrno sofisticirano pakovanje i u poređenju sa drugim Avonovim pakovanjima  se dosta razlikuje. Elegantno, prefinjeno pakovanje i prelepa Irina Sajk koja reklamira ovaj proizvod su me naterali da probam ove ruževe. U pakovanje staje standardnih 3,6 gr ruža po ceni od 640 din.
Sastojci koji ulaze u ovaj ruž su zaista zanimljivi, kako kažu iz Avona, ovi ruževi sadrže mešavinu ulja kokosa, avokada i voćnih enzima koji sve zajedno čine da vaše usne budu hidrirane, mekane čime je 96 % žena ovo i potvrdilo. Njihova tekstura je lagana, lako se mažu i što se tiče tamnijih nijansi su solidno pigmentovane. Od skora su izbacili i sjajeve iz ove kolekcije, a ja sam za početak uzela jednu nijansu.
Intezitet pojedinih nijansi na usnama je zaista i više nego solidan, a što se postojanosti tiče nekih tri do četiri sata mogu da opstanu na vašim usnama, ukoliko jedete, pijete ona se vremenom smanjuje.

Ruževi iz ove kolekcije nalaze se u 24 nijanse.




Da ne zaboravim da naglasim da se ovi ruževi ne uvlače u linijice na usnama niti se povlače ka unutrašnjem delu usana, što je za mene jako bitno! Takođe, ovi ruževi mogu da se kategorišu više u dnevne, ukoliko koristite nešto svetlije nijanse, zbog njihove lagane strukture i finiša koji je mat a isto tako vodenkast.

A, sada pogledajmo nijanse koje sam odabrala! :)

Deep orchid

 Većina će možda pomisliti, šta mi je trebalo da uzmem ovako taman ruž?! Doduše i razumem, jer na prvi pogled i meni je izgledao kao baš taman. Inače u poslednje vreme preferiram nešto tamnije, naročito kada je leto, lepo stoje uz preplanuli ten. Ovaj nijansa je jako dobro pigmentovana, boja je između ljubičaste i tamno crvene, i na ovoj slici možete videti kako stoji posle 2 sata od nanošenja!


Caressing coral   

Sledeća boja je nešto mirnija i blaža, u pitanju je nijansa između boje breskve sa malo prožetom braon nijansom, što se na ovoj slici i ne bi baš moglo reći? Bilo je teško uslikati njen pravi intezitet, naročito kada je napolju tmurno.



Berry smooch

Ova nijansa je prediiiivna! I spada u meni omiljene od ovih svetlijih nijansi. Ide lepo uz svetliji ten i veoma se lepo nanosi, solidno je pigmentovan!



U kolekciju "Perfect kiss" su od nedavno svrstali i liniju sjajeva. Nekada mi je potrebno da brzinski nešto nanesem na usta, a da ne moram da pazim da li sam dobro uz liniju nanela i iz tog razloga sam izabrala da to bude nešto svetlija nijansa sjaja, kao što je ova roze. Za ovakvu svetlu nijansu, sjaj je jako solidno pigmentovan što me je prijatno iznenadilo. Nije lepljiv, lepo se nanosi i ono što mi se takođe dopada jeste četkica. Široka je, i sa njom bukvalno u jednom potezu prekrijete i obuhvatite celu usnu. Njihovi sjajevi koštaju 690 din. a sada ih možete kupiti po ceni od 480!
Šifra sjaja- pink plush.



Na ovoj slici možete pogledati kako oni izgledaju kada se probaju na ruci.




Ukoliko ste probale nešto iz ove kolekcije, očekujem od vas da nam kažete kakav je vaš utisak i koja nijansa se vama dopada?

Do sledećeg posta, veliki pozdrav!

You Might Also Like

11 comments

  1. Ruzevi su previse tamni za moj ukus, ali zato je sjaj fenomenalan!!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daa, lepse izgleda uzivo! :) Na slici je nekako ispao vodenkast, sto nije.

      Избриши
  2. Одговори
    1. Jeste, imaju jos prelepih boja! :) Mislim da su i one sigurno intenzivne kao sto je i ova.

      Избриши
  3. ja sam ocarana prvim i poslednjim ruzom za usne :) boje su fantasticne :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hej.. Nominovala sam te za Sisterhood of the World Bloggers Award pa ako budes imala vremena bilo bi lepo da saznamo nesto novo o tebi:)

    http://stasha-c.blogspot.com/2013/07/sisterhood-of-world-bloggers-award.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za nagradu, ali mislim da nije trebalo da je dodeljujes blogovima (ili je samo nas blog u pitanju, ne znam) koje ne citas, jer da citas Joannes' view of life, znala bi da je nas dve. :)

      Избриши
  5. Анониманјул 15, 2013 2:58 PM

    Amazing lipstick :) Very beautiful colours :>


    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Moja drugarica i ja smo upravo napravile svoj prvi blog i nestrpljive smo da cujemo necije misljenje :)

    Check it out: http://wonderingaboutfashion.blogspot.cz/

    ОдговориИзбриши

Subscribe