Ruby Rose paleta senki

1/15/2015

Veliki pozdrav i dobrodošlicu Vam želim u ime bloga, i u ovoj Novoj 2015. godini!
Poželela bih svako dobro svim vernim čitaocima ovog bloga i onima koji ga prvi put čitaju, sa nadom da ćemo i u ovoj godini nastaviti lepo druženje, ujedno gledati da ga poboljšamo, proširimo i pojačamo zajedničkim snagama.
Obzirom da se vreme praznika završava, polako se treba okrenuti planovima za ovu godinu i početi sa realizacijom istih.
Post koji vam danas predstavljam nisam stigla da objavim u decembru jer sam bila u gužvi, ali verujem da za saznanje i promovisanje nekog dobrog proizvoda, nikada nije kasno da se sazna i proba.


Ruby Rose paletu sam kupila na početku decembra meseca prošle godine, i to je ujedno bilo moje prvo upoznavanje sa ovim brendom i njihovim proizvodima.
Kod nas ih možete naći u parfimerijama, poput Kristabelle, koja iz celokupnog njihovog asortimana, najviše poseduje upravo palete. To donekle nije ni čudo jer su one uvek tražene, pogodne, a iako su još dobro pigmentovane onda bi to značio, pun pogodak.
Kada sam počela da istražujem o njima, naišla sam na sajt koji ih predstavlja kao Evropski, Rumunski brend i to sam kasnije pronašla i na samoj poleđini palete.
Ukoliko neko zna nešto više o njima neka slobodno napiše u komentaru, jer na sajtu u delu "o njima" napisano je na rumunskom i nema toliko bitnih informacija za kupce.



Na kutiji ove palete, vidite sasvim neke druge nijanse od onih koje se nalaze unutra. To je možda greška, jer je paleta prilikom kupovine bila otvorena i prekrivena providnim, plastičnim zaštitnikom, ali kao da je uostalom to toliko i bitno. Ako vas zanimaju nijanse na kutiji, poseduju takvu paletu sa istim.

Upravo ovakva paleta, u crnom platičnom, pravougaonik pakovanju sadrži 12 nijansi totalno mat senki, sa par svetlijih nijansi koje su uvek potrebne, kao što je bela, do one nešto jače tamno braon, teget.. Ovo naglašavam, jer proizvode palete raznih oblika poput ovalnih, manjih kockastih, uz dodatak sedefastih nijansi, braonkasto/bež, manjih i srednjih veličina. Ovakva paleta pripada srednjoj veličini pakovanja, sa solidnim brojem senki kojih po gramaži ima sasvim dovoljno.
Pakovanje je kranje praktično, proizvedena je od osrednje plastike koja nije toliko jaka, i ne znam kako bi podnela bilo kakav pad. Malo će vam se na početku činiti teže da je otvorite, dok se plastika i zubac razrade, ali ni to nije neki problem, jer je prosta za otvaranje.



E, sada dolazimo do dela koje sve verujem najviše zanima, a to je njihova pigmentacija, intenzivnost i dugotrajnost?

Reč je o senkama, koje ako uporedim sa cenom, su zadovoljavajućeg kvaliteta. Jedna bela nijansa se tokom nanošenja osrednje vidi, bez baze, a to je u ovom rangu retkos. Ako je još jednom nanesete biće intenzivno vidljiva, ali ukoliko je blendujete sa nekom jačom nijansom u predelu orbitalnog luka, postojanost polako opada. Ali opet, ona je i dalje tu i drži se. Siva nijansa je možda za mrvicu slabija od nje, ali ukoliko pogledamo ove rozikasto/ ljubičaste nijanse one su itekako vidljive i intenzivne.
















































Ovako jedna svetlija roze se slabije vidi, nežno, potrebno je da je nanesete tapkanjem četkice na kapak dva puta da bi bila primetnija. Ove nešto čistije ljubičaste nijanse su zadovoljavajuće pigmentovane i dobro intenzivne, primetne i prilikom prvog nanošenja. Nijanse sa podtonom na plavo su možda u tom delu najbolje vidljive i intenzivne. Moguće je blendanje ovih nijansi, možda i ne tolika vidljivost u tom trenutku pojedinih senki kada se pomešaju, ali ako neku želite i više da naglasite, biće intenzivno vidljiva.









Od ovih šest koje upravo gledate, narandžasta je definitivno najintenzivnija, a što se pigmentovanosti tamnijih nijansi tiče, tamno smeđa i braon su definitivno u samom vrhu. Ovo govorim kakav doživljaj imam bez baze, a sa bazom one su veoma dobro vidljive, intenzivne i pigmentovane. Nekada i kada jednom nanesem četkicom, mi je sasvim dovoljno da se primeti i kao takva izblenduje... Za veče, jako su dobre ove nešto tamnije nijanse jer nije potrebno da previše nanesete da bi bile intenzivne.


Solidno su postojane, nekada teget nanesem i bez baze, pa mi traje po par sati, i ne miče se sa dela gde je nanešena... Kada uz bazu nanesem, mogu da traju po 7 sati i da su i dalje tu... Retko da su me neke senke, ovako meni dosta dragih i korisnih nijansi, oduševile i da ih toliko rado svaki put koristim... Vrlo često se u poslednje vreme uhvatim baš za njih, jer mi jače nijanse odrade dovoljno posao, pa makar i jednom nanešena, a kamoli kada se više iskombinuje.


Zanimljivo je da se toliko i ne krune, kada istresem višak sa četkice, može veoma lepo i uredno da se nanese... Ne troše se previše, nisu tvrde iako su dovoljno ispresovane... Amplikatorom nisam probala da ih nanesem jer ga ne koristim, iako je ovaj možda i sasvim u redu.

Verovali ili ne, ovako jedna paleta srednjeg kvaliteta, sa intenzivnim, vrlo korisnim i lepim nijansama, košta svega 190 din. i ne samo zbog cene, ja joj trenutno ne mogu naći nikakvu ekstremnu manu, jer rade posao vrlo fino i za sada sam zadovoljna. Verovatno ću probati još neku paletu, jer prosto je nemoguće ne uzeti kada je tako pristupačna, a sadrži sve ono što će vas uvek dobro poslužiti. I sama prodavačica iz Kristabelle kaže, da su to palete kojima se devojke vrlo rado vraćaju i ponovo ih isprobavaju, jer su zaista praktične.
Što se tiče onih osoba koje imaju nešto osetljivije oči,  kojima smeta preterana šminka na očima, pojedine maskare, olovke i zbog toga im suze oči, neka uvek malo višak istresu sa četkice i neka probaju da ih ne stavljaju na donji kapak ili u predelu oka namenjen za olovke. Ovo bi bila moja preporuka, jer sam jedna od tih...
Šifra palete nije naglašena ili je ja nisam našla, ali neka bude paleta 3 kako je označeno na pozadini pakovanja.

Javite mi vaše utiske, kako se vama čini i da li ste probali njihove proizvode?

You Might Also Like

12 comments

  1. Bas mi se svidja,super je recenzija! Samo sto boje nisu bas u mom fazonu,vise volim neutralne,pa me zanima da li ima ova paleta sa nude senkama? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! ♥ Ima, ali nisu se mat, imaju po koju sedefastu... i mislim da se nalaze u manjem pakovanju. Pozdrav!

      Избриши
  2. Jao imam ovu paleticu 10 godina sigurno, samo su boje malo drugacije, toliko dugo je imam da se izbrisalo i ime i bilo kakav znak, tako da do sad nisam znala kako se zove :) Moja je sa malo neutralnijim bojama, belim, bez, zemljanim i nekoliko nijansi ljubicaste..one koje su mi trebale sam potrosila odavno a ostale su ostale kao lepa uspomena jer mi je bila prva paleta u zivotu, jos u osnovnoj skoli :) Tako mi je drago sto sam videla da ih ima jos.. super post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Zeljka! ♥ Drago mi je sto sam te obradovala cinjenicom da ih jos uvek mozes naci i kupiti! Meni je paletica postala jedna od omiljenih koje sam do sada koristila!

      Избриши
    2. Ako je imaš već 10 godina, molim te BACI JE!!! Odavno joj je prošao rok trajanja.

      Избриши
  3. Odlicna recenzija. :) Ja godinama koristim Ruby Rose senke i verujte mi bolje su mi od nekih skupljih,a za vrlo male pare dobijete veoma kvalitetnu paletu senki.Ja se skoro svakog dana sminkam i senke dosta dugo traju,ne truse se,kao sto mi se desavalo sa deborinim senkama,lepo se nanose,ma divno.Od mene ova kozmetika ima cistu peticu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! ♥ Slazem se sa vama, u svemu sto ste rekli! Drago mi je da delimo misljenje! Pozdrav!

      Избриши
  4. Divna paleta. Ja sam ih koristila ranije i super su se pokazale, stvarno su bolje od mnogih skupljih. A tesko je ne biti skuplji od njih:)
    Kada sam ih potrosila nastao je haos, jer se nisu vise prodavale palete u prodavnicama na Novom Bg. gde sam ih ranije nalazila. Vidim da je Kristabelle kod Teraz. prolaza, super:)
    A sto se tice osetljivih ociju, cesto mi se u unutrasnjosti kapka pojavljuju sitne tackice, a moja drugarica ima i vece, ozbiljnije probleme, sklona je alergijama na razne proizvode, ali nijedna od nas nije imala problema sa ruby rose(samo smo senke koristile),ako nekome znaci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E, pa super! Hvala na podeljenom utisku i komentaru! ;) Meni su oci zaista osetljive, kada malo vise nanesem proizvoda, pocnu nenormalno da suze i onda bas doziram ili biram sta koristim. Znam da postoje zene koje imaju slican problem tog tipa kao i ja, ne vezujem sada za proizvod. Drago mi je sto ces moci ponovo da ih kupis i sto si zadovoljna! ♥

      Избриши
  5. Ja ove senke imam jos kad nisu dosle kod nas,otac mi je donosio i toliko ih volim.Predivne su,lepo se nanose,cak sa tim aplikatrom ja bukvalno nanesem u jednom potezu,a cena im je smesna,a da ne pricam da u jednom pakovanju dobijete vise nijansi ,koje ce bas dugo da traju. Mogu da pariraju mnogim skupljim senkama.Ja kao profesionalni sminker preporucujem svim curama ove senke ,jeftine su, a jako,jako kvalitetne,od mat do veoma sedefastih. Ustedecete za neki ruz ili neku krpicu,a bicete lepe uz njih. Pohvala za recenziju,svaka cast,samo nastavite tako. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na divnim recima i podeljenom iskustvu! Slazem se sa svim sto si rekla i takodje ih vrlo rado preporucujem, jer su dosta povoljne i veoma kvalitetne. :) Probacu jos neku vecu njihovu paleticu, pa javljam dodatno utiske! :)

      Избриши

Subscribe