Golden Rose WOW lakovi za nokte i Golden Rose NAIL EXPERT beauty oil za nokte i zanoktice

4/23/2015


Veliki pozdrav posle male pauze koja je sa razlogom opravdana, mesec april je kod mene uvek obeležen sa nekom gužvom, akcijom, pun promena kojima se radujem i koje vrlo rado prihvatam! Nadam se da se odlično osećate jer pored ovakvog divnog sunca, cveća, prolećnog šarenila i citrusnog mirisa, nema potrebe za drugačijim raspoloženjem.
Po uvodnoj slici, a i naslovi posta, možete da pretpostavite o čemu ću danas pisati. Moram da priznam da je dosta vremena prošlo, od kada sam prikazala post sa nekim novim nijansama lakova, linija i proizvoda za negu noktiju. Razlog tome je možda što se uvek uhvatim za aktuelne, tražene proizvode koje uz to mogu lakše i brže da slikam. Slikanje lakova i ruževa mi spada u one malo teže za dočaravanje, da pogodim tačno ugao pod kojim se najbolje vidi i da li je nijansa zaista takva i u prirodi. Nadam se da sam uspela da ove lakove verno prikažem, jer do sada ovakve nijanse nisam posedovala u svojoj kolekciji.

Na samom početku sam se odupirala da probam novu kolekciju " WOW " Golden Rose lakova, jer tako maleni sadržaj me nije tada privukao. Na slikama su mi delovali nekako bebeći i krajnje potrošni. Međutim, kada sam otišla do lokalne parfimerije, nisam mogla da ne bacim oko na korpicu i pregledam nijanse koje imaju. Privukle su me tada ove četiri, jer kao što rekoh neke tamnije ne posedujem niti mažem, a ove su mi se učinile baš zanimljivim. Vodila sam se logikom, pa i da mi ne stoje, potrošiće se svakako za nešto drugo jer sadrže samo 6 ml. U ovoj kolekciji, poseduju još divnih letnjih, prolećnih nijansi koje imaju ili neki sedef u sebi ili su skroz čiste nijanse.

Oni koji vole da često mažu nokte, menjaju nijanse, ne zadržavaju se dugo na letnjim nijansama ili vole da eksperimentišu, ovi lakovi su im za to idealni. Ukoliko volite šire četkice, relativne gustine, koje sa dva premaza završe posao i za vas je ovaj lak takođe idealan. Zajedničko za nijanse koje sam probala, jeste da se veoma brzo suše, četkica ne ostavlja tragove nakon prvog prelaza, kao i da su lakovi vrlo dobro pigmentovani, pa čak i ova svetlija nijansa. I kada se namaže u jednom sloju, ne vidi se nikakva praznina, neujednačenost u bilo kom delu, svuda je srazmerno nanut i dobro prekriva nokatnu ploču. Imaju tako finu formulu, koja ostaje na noktima tri, četiri dana, iako radite nešto ručno. Mada, u poslednje vreme sam primetila da počinje da mi se onako lista na vrhu nokta, pa nekada mogu da ga skinem u jednom sloju. Staju u staklenoj bočici od 6 ml, mislim da nisu od onih kod kojih se ostatak laka, nakon nekog vremena, sasuši i počne da se rasteže, teže suši i koji počnu da brzo propadaju. Naprotiv, mislim da će te moći redovno da ih mažete, a da oni ne izgube neka od svojstava i da će te jedan lak potrošiti nakon 5,6 meseci, ako ga redovno mažete. Koštaju 70 din. možete ih naći u bilo kojoj bolje opremljenoj parfimeriji, ukoliko ste iz Beograda neka vaša stanica bude Kristabella koja je relativno svima dostupna ili parfimerije u Bulevaru kralja Aleksandra, Vidikovac...

WOW 06


Nijansa 06, potseća me na belu kafu, nešto između svetlo sive i bele. Interesantna nijansa, dosta je fino pigmentovana i kada se u jednom sloju nanese, četkica ne ostavlja nikakve tragove na nokatnoj ploči, lepo je raspoređena sadržina, ujednačena i elegantna. Brzo se suši i opstaje na noktima 3, 4 dana. Nokti izgledaju uredno, svedeno, stapaju se uz bilo koju odevnu kombinaciju, ruka izgleda ženstveno i nežno.


Prvi sloj

Drugi sloj

WOW 76

Nijansa 76 je mene privukla odmah čim sam je ugledala, jer pored toliko nekih plavkastih, jeans nijansi, ovako kobalt plava mi se učinila baš zanimljivom za pretstojeće leto. Sadrži u sebi neke sitne čestice ljubičaste nijanse, koje se prepliće sa plavim sastojkom, što se tokom prvom mazanja ne bi primetilo. Tada odaje utisak nijanse penkala, ali nakon drugog mazanja te ljubičaste čestice dolaze do izražaja. Jako mi se sviđa efekat njihovog prelamanja na svetlu.

 
Prvi sloj

Drugi sloj

WOW 78

Moja omiljena nijansa karmina, senki, lakova jeste ljubičasta i prosto mi njene nijanse uvek prve privuku pažnju. Tako nisam mogla da odolim ni ovoj nijansi 78, koja pored tog lila tona, ima prožete u sebi sitne, plavkaste čestice, gde ovakav efekat nisam skoro videla kod drugih lakova. Nakon prvog sloja, taj utisak vam neodaje, već nakon drugog vidite da njih poseduje i da sam lak učini zanimljivim na rukama naročito na dnevnom svetlu. Lično mi je jako interesantna nijansa, koju vrlo rado ovih dana nosim.


Prvi sloj

Drugi sloj

WOW 88


Tamne nijanse, u vidu crne, nešto pribegavam da nosim, iako volim da vidim kako ta nijansa čuči na nekoj drugoj ruci. Imam malu nokatnu ploču, pa mi sama ruka nakon nanošenja takvih nijansi, izgleda kao kod lutke, gde su nokti iz daljine kao tačkice. Ovu nijansu sam izabrala, jer mi se u samoj bočici učinila vrlo interesantnom. Nekako, niti je previše tamna... nit je tamno siva, nit je crna, nekako kao da u sebi ima prožete nijanse maslinasto zelene i tamno sive, gde na momente imate utisak kao da je to samo jedna boja bez miksa. Elegntna, svedena, dosta se lepo uklapa u različite kombinacije, šaka ne izgleda previše bledo niti mrtvački, divno ide uz neke uredne, kratke kockaste nokte, sa srebrnim nakitom. Dosta je fino pigmenotvana, nema tragova četkica što možete videte i na slici.


Prvi sloj

Drugi sloj
I za kraj, nešto iz Golden Rose asortimana za negu ruku i noktiju. Do sada od njih nisam ništa probala na ovu temu, obzirom da imaju dosta kvalitetne lakove po pristupačnim cenama, a ja zanoktice koje su svakim danom bivale veće, rešila sam da uzmem njihovo ulje od avokada baš za tu namenu. I ne samo za zanoktice, ovo ulje se nanosi i na nokte, koje bi trebalo da stvori zaštitni film na nokatnoj ploči, kako oni navode. 

Obzirom da ja nanosim Eveline lak, ova informacija mi i nije bila toliko bitna, koliko to da mi ukloni zanoktice. Zašto ih sada imam uporno na palčevima, kao razlog samo mogu da navedem nedovoljan unos esencijalnih masnih kiselina kojih najviše ima u bademu, orasima, koje u poslednje vreme retko unosim. Ujedno i obožavam ovakva ulja, jer predivno mirišu, nisu previše gusta, lepo se nanose četkicom i utrljavaju se fino. Nakon toga se relativno brzo osuši, dosta se sporo i troši, mislim da će vam trajati mesecima i mesecima. Četkica nije previše jaka, oblikuje se u smeru u kom vi nanostite i premazujete. Ulje sam mazala naizmenično, nekada konstantno, u prvi mah nisam videla neku ekstremnu promenu i dalje sam imala malo zanoktica. Međutm, kada sam nakon dva dana prestala, koža je tu tako glatka postala, naizgled ujednačena, nokti izgledaju uredno i cela šaka negovano. Niti mi se stvaraju nove zanoktice, niti su se stare opet vratile. 

Do sada nisam koristila proizvode za ovu namenu, tako da ne mogu da uporedim sa nekim drugim proizvođačem, ali za sada sam zadovoljna. Ono što bi trebalo da znate, ukoliko imate problem kao ja, naročito oni koji redovno grickaju nokte, treba da imaju na umu prvo da prestanu, drugo da kada oporavljaju svoje zanoktice koje se javljaju zbog konstantne pljuvačke, imaju na umu da kupe proizvode baš na bazi avokada, vitamina E ili bilo kog hranljivog ulja. Ova bočica sadrži 11 ml sastojka u kome se nalaze, vitamin E, biljna ulja u vidu suncokretovog i maslinovog, ulje slatkog badema, semenki grožđa i avokada. Oni predlažu da se na čist nokat stavi kap ulja, a deo umasira na zanoktice kako bi se brže apsorbovalo. Beauty oil košta oko 230 din. i možete ga naći u bolje snabdevenim parfimerijama ili u Kristabelli u kojoj sam ja uzela.



Kakvo je vaše mišljenje o Golden Rose lakovima i imate li preporuku? 
Da li ste probale nešto iz ovih linija i kakav je vaš utisak?
 
  

You Might Also Like

5 comments

  1. ja obozava golden rose ja imam wow lakza nokte boja braon kao cokolada ali ovo lak za zakontice ulje nisam probala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh, verujem da je i ta nijansa lepa! :) Nisam je pronasla kod mene u parfimeriji, sigurno ce i nju poruciti. ;)

      Избриши
  2. Steta sto je pigmentacija tako losa, ali su za taj novac stvarno super lakici iako je potrebno 2 sloja :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe