Style predlog: BašBaš bedževi

4/18/2012


 Drage naše,
ovog puta u našoj rubrici Style predlog, predstavljamo Vam nešto unikatno, pristupačno,moderno i kreativno što će  vašem stilu dati dodatni pečat, a to su bedževi brenda „BašBaš“.
 Bedževe „BašBaš“ smo slučajno zapazile u članku jednih dnevnih novina, pronašle njihovu stranicu na FB-u i oduševile se malim remek delima, koja predstavljaju savršenstvo u malom, sa veoma jasnim detaljima i elementima, koja za svrhu imaju da prenesu poruku i vašoj odevnoj kombinaciji daju posebnu notu. 
Njihovi bedževi su posebno dizajnirani i svaki komplet je ispraćen tematskom pričom. 
Jedan komplet sadrži četiri bedža,do sada su osmislili 15 "priča", a jedna od najprodavanijih su: „J'dore“, „Hvala ti,bako“, „Forever young“, „Party like a rock star“, „Worholovski“. Oni se trude da svakoj mušteriji izađu u susret, oslušnu njene želje, isprate aktuelne trendove, i celu realizaciju i ideju pretoče u jedno malo, remek delo. Njihove kolekcije su veoma pristupačne, uklapaju se u skroman studentski budžet. Komplet od četiri bedža košta 499din., gde za dve kupljene kolekcije dobijate dva bedža po izboru, a za tri, cela kolekcija na poklon po vašem izboru. Oni su uspeli da nekada popularnim bedževima, unesu novi život, da razne veličine ukrase motivima,od kolačića,cveća do lika Elizabet Tejlor.
 Verujemo da će Vam se ovi bedževi BašBaš dopasti, kao što su i nama i da će od sada upotpuniti,neke vaše torbe,krasiti revere nekih odevnih kombinacija, dati lični pečat vašem stilu.
A, evo i nekoliko naših predloga iz njihovih kolekcija:
Kolekcija ,"J'dore"
"Lipstick"
Iz kolekcije, "Hvala ti bako!"
"I love New York"


I on voli, BašBaš bedževe :)

Do sledećeg posta, uživajte...

You Might Also Like

1 comments

Subscribe