Artdeco, Eyeshadow base

7/31/2012

Koliko vam se puta dešavalo da na nekim bitnim događajima, vaša senka spadne ili se sakupi u pregibu kapka i na slici se ne vidi njen pravi intenzitet i boja? Da li je senka dovoljno dobra ili joj je potrebno neko sredstvo za pričvršćivanje? U današnjem postu prikazujemo vam rešenje za vaš problem, a to je Eyeshadow base ili baza za senku iz linije Artdeco.


Možda su je neki već probali, neki čuli ali je nisu isprobali, zbog toga smo mi tu da vam prikažemo šta to ova baza nudi i kakav efekat postižete sa njom. Baza za senku vam omogućava intenzivnu boju senke, njenu vodootpornost i dugotrajnu održivost na oku. Sadrži vitamin E i bisabolol, kako oni navode.


U parfimerijama je možete naći na štandu Artdeca u crnoj, maloj kutiji u kojoj se nalazi kao kremica i staje 5 ml. Kada je uzmete u ruku deluje vrlo mala, pomislili biste da ćete je za kratko vreme potrošiti, a zapravo ova baza može da vas služi do dve godine, jer se vrlo malo nanosi i troši. Dovoljno je da ovlaš prstom pređete preko nje i nanesete je na ceo kapak.


Na priloženoj slici vidite da je krem boje, ali kada se nanese ona je čista, bez boje i stapa se sa prirodnom bojom kože. Kremasta je i lako se razmazuje, vaš kapak posle nekoliko sekundi od nanošenja deluje suvlji i spreman je za nanošenje senke. Ovu bazu preporučuju i koriste profesionalni šminkeri hvaleći njeno delovanje, dugotrajnost i efekat senke koji se postiže sa njom, intenzivna boja i ne masni kapci bez sakupljanja senke.


Gde možete naći? U svim bolje snabdevenim parfimerijama koje sadrže štand Artdeco kozmetike. Bazu za senku proizvode samo oni i košta 800 i nešto dinara u Jasmin parfimeriji. Nekada se ova baza nalazi na njihovoj akciji i tada košta 700 i nešto dinara, ako ne i 600 i nešto kada sam je ja poslednji put videla u njihovom časopisu, a to je bilo još zimus. Za manje od godinu dana je malo poskupela, koliko je pratim već.

Kakav efekat zaista postižete sa ovom bazom vidite na slici, gde sam na svom oku, nadam se, uspela da prikažem.


*Koristila sam krem, zlatnu, bakarnu, braon i crnu senku.

Ako razmišljate da kupite nešto vezano za šminku, ovo vam je moja topla preporuka da kupite jer i samo jedna boja senke bilo koje boje, može izgledati odlično na vašem oku, ako pre toga naneste ovu bazu.

Do sledećeg posta, uživajte u ovom lepom vremenu, a uskoro od mene stiže i drugi deo "vodiča za sunčanje"...

You Might Also Like

5 comments

  1. Анониманјул 31, 2012 3:46 PM

    Ovo je divno! Bas si se lepo nasminkala :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam čula baš dosta pohvala za ovu bazu ali nisam probala još uvek, valjda zato što ne koristim nešto naročito senke.
    A inače, predivno si se našminkala zaista.

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti, zaboravila sam da napomenem da moze da posluzi i prilikom nanosenja eyeliner-a, olovke za oci, jer omogucava da se ne razmazuje i lepo se nanosi

    ОдговориИзбриши
  4. Iz licnog iskustva ,najjbolja preporuka za ovaj proizvod.Kao prodavac u Jasminu mogu da kazem:"ova baza sama sebe reklamira".Pokazite jednoj musterija ona ce je preporucita nekom novo i pravi se lancana reakcija.Nema kraja:))))

    ОдговориИзбриши

Subscribe