Confessions of a concealaholic by Benefit cosmetics

6/16/2013

Dobar vam dan svima želim! :)
Nadam se da ste mi dobro...

Danas ću vam pričati o ovom setu kozmetičke kuće Benefit koji služi za prekrivanje tamnih podočnjaka, bubuljica, pigmentacija i posvetljivanje kože.
                       
                   

Kao što možete videti, u jednom ''dnevniku'' upakovanom na vrlo lep način i sa ogledalom nalaze se dva korektora za bubuljičice i slične nepravilnosti koje želite da pokrijete (označeni su brojevima 3 i 4), Erase pasta koja je za podočnjake i označena je brojem 2, roze korektor koji služi za posvetljivanje unutrašnjeg dela oka - suznog kanala (označen brojem 5), žuti - Lemon-aid je za kapke, pokriva vene i izjednačava boju kože i na taj način priprema oko za dalje šminkanje (označen je brojem 6) i poslednji je, oni kažu prajmer ''that gal'' ali po meni više i bolje služi kao highlight-er (iluminator) koji daje licu svetlucavost, ističe. Stavlja se na sredinu nosa, vrhove obraza, na vrh gornje usne i ispod obrve, označen je brojem 1.
                            
                     

Nema puno nauke, koristite one korektore koji vam odgovaraju, lično ne koristim toliko često korektor koji je za suzni kanal, ne dopada mi se, ali to ne znači da se vama neće dopasti. :)
                            

''That gal'' ne koristim na sebi ali na drugima često da, jer moje lice je masno pa mi se ne dopada ideja o dodatnom svetlucanju... Korektore za bubuljice koristim, ili samo svetliju boju ili ih mešam, zavisi - vidi se na slici da su boje kombinovane jedna s drugom.

U pakovanju su i dve četkice (jednu nisam mogla da nađem u momentu slikanja pa je nema na slici) koje su na svojim krajevima označene za ono čemu služe.
                          

Ono što mogu da kažem za Erase pastu je to da veoma lepo pokriva ali da mi sama po sebi nije dovoljna u smislu pravljenja borica oko očiju pa obavezno stavim i puder u prahu da to sve lepo fiksiram, a za korektore za bubuljice je to da i oni dobro pokrivaju ali da su čvršći pa im nije potreban puder u prahu/kamenu.

Ovoga je bilo u Sephori ali sada nisam sasvim sigurna da li još uvek ima, kao ni za cenu, jer sam dobila na poklon (ne od Sephore).

Koristite li vi ovu paleticu ili neki proizvod individualno i kako vam se dopadaju?

Do sledećeg, skorašnjeg čitanja, uživajte!

You Might Also Like

3 comments

Subscribe