Avon četke

3/01/2014

Dobar dan vam svima želim!

Danas želim da vam predstavim četke koje sam nedavno i sasvim slučajno kupila iz Avona, po nekoj promotivnoj ceni od 1200 rsd preko sestre koja je Avon dama ali njoj nisu trebale...
  
              

Bile su u ponudi kao set koji se sastojao od pet četkica : četka za tečni puder, za kompaktni/praškasti puder, za konture, dvostrana za senke i za češljanje obrva i trepavica.
   
          

Izrađene su od sintetičke dlake, veoma su mekane ali četkica za senku nikako ne vrši posao za koji je predviđena. Previše je kruta i koristila sam je pre kao četkicu za nanošenje korektora.

Dlaka im ne opada što je veoma bitno.

• Četka za tečni puder ostavlja linije prilikom nanošenja i blendovanja stoga je koristim isključivo za nanošenje pudera u predeo lica predviđen za posveteljivanje.

           

• Četka za kompaktni i puder u prahu je odlična! Mekana, lepo nanosi proizvod i ne ''mulja'' ga po licu, ne nanosi više proizvoda nego što bi trebalo.

                   

• Ova, četka za konture mi je omiljena! Tačno staje gde treba, nanese liniju kako bi istakla obraz a položena, tačnije okrenuta po širini, odlično i blenduje. Koristim je svakodnevno i zahvaljujem se Avonu na njoj! Predviđena je i za rumenilo ali za to je nisam koristila jer imam drugu za to a možete njome nanositi i highlighter/iluminator jer je i u tome odlična!
           


• Četkica za obrve i trepavice kao... Četkica za obrve i trepavice. :) Ne može se s njom previše omanuti.

                    

• I za kraj četkica koja je donekle razočaranje je četkica koja je predviđena za senku. Kao što sam gore napisala koristila sam je za nanošenje korektora ali ne i blendovanje jer ostavlja linijice. Drugi, sunjđerasti kraj veoma lepo razmazuje krejon kako bi ''omekšao'' celokupni izgled očiju i njime sam zadovoljna.

                   

Lepo se peru, lepo i brzo suše, nemam problema s njihovim oblikom, ne menja se već se formiraju u upravo onaj pre pranja.

Cene u trenutnom aktuelnom katalogu su, za puder u kamenu 449 rsd, za bronzer 329 rsd, za tečni puder 329 rsd, za senke 239 rsd, a za obrve 219 rsd.

Do sledećeg posta za koji se nadam da će uskoro... Uživajte u današnjem, lepom danu! ♥

You Might Also Like

2 comments

  1. Imam ovu za tecni puder,i zaista je dobra za te pare,a imam i jednu njihovu bas odavno,za puder u kamenu ili prahu,i zaista je odlicnok kvaliteta,i posle ko zna koliko pranja,nije otpala ni jedna dlacica!! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Baš ću da pogledam ovu kosu, jer nemam te koso sečene. :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe