DARIVANJE #1

4/01/2016



Sa velikom radošću i uzbuđenjem, zvanično mogu da obijavim,  prvo darivanje na svom blogu. Mislila sam, mislila, mislila šta da poklonim, a onda odlučila da to bude neki skroman poklon, ali od srca. Svaku stvar sam pažljivo birala i po svom senzibilitetu odabrala, u želji da vas služi i da će vam biti od koristi. Od sada pa nadalje, češće ću (koliko vremenski budem u prilici), da organizujem ovakvu vrstu zahvalnosti, jer se nadam da ću moći da istražim i osmislim druge pakete. Darivanje ću isključivo sama finansirati i delom osmisliti, jer bih volela da čujem i vaše mišljenje o poklonima.
Ovaj paket je na žalost samo jedan, a u njemu jedna od vas može osvojiti sledeće -
Knjiga - Put kojim se ređe ide, M. Skot Pek



"Verovatno se za nijednu knjigu iz ove generacije ne može reći da je tako snažno uticala na naš intelektualni i duhovni život kao što je to Put kojim se ređe ide. U Sjedinjenim državama i Kanadi prodata je u više od 7 miliona primeraka, prevedena je na više od 23 jezika, a više od jedne decenije prisutna je na bestseler listi Njujork tajmsa, čime je ušla u svojevrsnu istoriju izdavaštva. Pisana jezikom koji ne poznaje vremenske granice u razumevanju, ova knjiga omogućava nam da istražimo prirodu ljubavnih odnosa, vodeći nas ka novoj životnoj ispunjenosti i spokojstvu. Pomaže nam da uočimo i razlikujemo zavisnost od ljubavi, postanemo osećajniji roditelj, i konačno, otkrijemo sopstveni identitet. Putovanje duhovnog rasta predstavlja veoma dug i složen proces koji traje čitavog života. Ideje iznete u ovoj knjizi većim delom proističu iz svakodnevnog kliničkog rada sa pacijentima koji su se trudili da izbegnu ili dostignu više nivoe zrelosti. Život je težak, dugotrajan put duhovnog sazrevanja, kaže Pek u čuvenoj uvodnoj rečenici svoje knjige. Namera mu nije da uplaši svoje čitatelje već da ih vrlo nežno vodi kroz težak i bolan proces promene prema višem stepenu samorazumevanja, kombinujući snažnu psihološku pronicljivost i duboku duhovnost." - izvor sa sajta Vulkan, koji je izdavač ove knjige.



Rokovnik - Dnevnik pročitanih knjiga



Ukoliko volite da zapisujete svoje misli, organizujete dan, zapišete neke važne rečenice, datume, recepte ili slično. Ovaj rokovnik, koji je izrađen od čvrste korice i starinskog dizajna papira, može vas dobro poslužiti u takvim situacijama. Lagan je i praktičan za svakodnevno nošenje u dnevnoj torbi.


Maska za spavanje i tegla za piće



Maska za spavanje, koja je možda potrebnija bila u zimskim mesecima, sada može takođe naći primenu. Izrađena je sa prednje strane od pliša, unutrašnji deo je od svile, koji nežno prijanja na vaše očne kapke. Uz pomoć dve elastične trake, ona će se stabilno držati uz vašu glavu tokom noći. Boja i dizajn predodređen je svim uzrastima, čineći vas da se osećate i budete kao princeze.

Staklena tegla koja će vas odlično poslužiti i motivisati da češće uzimate tečne napitke, pravite svoje omiljene smoothie i biti od koristi u situacijama kada učite ili radite nešto za radnim stolom. Ručka koja vam obezbeđuje stabilno držanje u ruci, metalni poklopac koji čuva vaše sastojke i odlična, čvrsta slamčica koju možete iznova koristiti posle pranja.


Dva pakovanja Basket slanih kolačića




Raznolika ponuda proizvođača zdrave hrane Basket, dovela me je u nedoumicu koju kombinaciju tačno da uzmem, jer su svi kolačići tako divni. Ipak, odlučila sam se za Slani Mix i Krekere, s obzirom da i njih sama često konzumiram. Jako su ukusni, zasitni su, sadrže hranljive sastojke koji su nam potrebni da unosimo na dnevnom nivou. Svakako preporučujem da ih probate.




Za prijavu je neophodno da ostavite U KOMENTARIMA OVOG POSTA SVOJE IME I PREZIME, uz e-mail koji možete ovde ostaviti ili poslati na e-mail bloga. Vaša je slobodna volja, ukoliko želite da šerujete ovo darivanje sa svojim prijateljima, koji možda takođe vole ovakvu vrstu poklona. To neće uticati na odluku prilikom izvlačenja.

Prijave će  važiti do ponoći u nedelju 10.4. a izvlačenje pobednice će se održati uz pomoć random.org u ponedeljak 11.4. kada će se proglasiti pobednica. Obaveštenje će biti na blogu u ovom postu, kao i na FB stranici i poslato na e-mail pobednice. Ukoliko ne dobijem povratnu poruku u roku od 48 h, izlači se sledeća čitateljka. Poštarina će biti finansirana sa moje strane. Darivanje važi samo za područje Srbije.


VAMA, koji pratite ovaj blog, veliko hvala, kao i svim čitateljima koji me prvi put upoznajete. Vama koji ste mi pružili poverenje, divne poruke podrške, konstruktivne kritike, uputili pitanja, razmenili korisne informacije i nečemu novome naučili, takođe zahvaljujem. Zahvaljujući ovom blogu, upoznala sam divne duše, koje sve i ovim putem pozdravljam, i hvala na lepim razgovorima koje smo vodili. Takođe se zahvaljujem na postojanju knjižari Vulkan, divnoj prodavnici Puna Kuća, AliExpress sajtu, Basket proizvodima, bez kojih ovakve proizvode ne bih mogla da kupim i samim tim uspem da organizujem ovo darivanje. 
Dok se vi prijavljujete, ja vas sve pozdravljam i odlazim da upakujem poklon. ♥

* update 11.04.2016.
Dobitnica prvog darivanja, koja je odabrana od strane sajta radnom.org je MAGDALENA MILJKOV. 


Hvala puno svima na divnom odzivu, lepim komentarima i na odličnoj povratnoj reakciji, da vam se ovakav vid paketa dopada. ♥ Nastavljam vrlo uskoro u ovakvom duhu. ♥

You Might Also Like

39 comments

  1. Ana Vidojevic, any.dugica@gmail.com

    Zanimljivo darivanje, knjigu imam, dobila sam je od dragog prijatelja za rodjendan, i super je. :) Ukoliko osvojim, knjigu saljem dalje!

    ОдговориИзбриши
  2. Cestitam ti na prvom darivanju koje je prelepo, pogotovu za ljubitelje knjiga, zelim ti puno uspeha u daljem radu!
    Marija Ilic
    masacz48@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  3. Milica Saric
    milicasaric.va@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  4. Put kojim se redje ide je knjiga koju preporucujem svakom da je procita, odlicna je. Vrlo kreativno darivanje, zelim ti puno uspeha u daljem radu.
    drjelenair@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  5. Sanja Ješić

    sanjaj996@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  6. Jasmina Draskovic Zdravkovic
    jaca_1979@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  7. Prelepo darivanje,
    Jasmina Stosic
    jassminast@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  9. Kristina Stanimirović
    kristinastanimirovic25@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  10. Pratim vase tekstove na blogu, yanimljivi su mi.. pozdrav
    milica.borozan@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  11. Silvija Sretenovic
    silvijasretenovic92@gmail.com
    pratim te na blogu i svidjaju mi se tvoji postovi :*

    ОдговориИзбриши
  12. Milica Draskovic
    mimijapetrovic@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  13. Aleksandra Đurić
    sandricalmf@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  14. WOW - kako originalni pokloni ! Svaka cast , od srca zelim da ih bude sto vise :)

    Magdalena Stojanovska

    magdalenastojanovska88@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  15. Jovana Dobrijević
    jovana91.zemun@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  16. Miljana Stevanovic
    stevanovicmiljana@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  17. Kruna Petrovic
    krunapetrovic@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  18. Brankica Petrovic
    banamersim@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  19. Jelena Brankov
    jelena_brankov@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  20. Danijela Brankov Stankovic
    danijelabrankov@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  21. Bila bi divna stvar dobiti ovaj PREDIVAN paket na dar :)
    <3 srecno svima koliko nas ima <3
    fb Ana Buculov,bozaana1966@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  22. Baš zanimljivi pokloni :) Pratim te preko bloglovina :)
    Tamara Jovičić
    tamara.jovicic94@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  23. Ovo je tako lepo, i sa toliko pažnje odabrano i upakovano... Divno! Knjiga, rokovnik, a tek ova teglica kako je slatka! Prava divota! :)
    Kristina Đorđević

    ОдговориИзбриши
  24. Biljana Mitrovic
    biljamitrovic97@gmail.com
    Divni,pazljivo odabrani pokloni.:-)

    ОдговориИзбриши
  25. fb Jasmina Makuljević
    jassm23@gmail.com
    ♥ ♥ ♥ Nagrada je SUPERIŠKA i stvarno PRELEPA,
    da se ne okuša SREĆA, bilo bi šteta. ♥ ♥ ♥

    ОдговориИзбриши
  26. Svaka čast na poklonima, rokovnik i knjiga su mi favoriti
    natasa.status@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  27. Dijana Zahiragic
    dijana_zahiragic992@hotmail.com

    ОдговориИзбриши
  28. Divni pokloni ☺
    Tijana Gazdic
    andjelkovic.tijana@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  29. Jelena Ostojić
    ostojicjelena88@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  30. Jaoj kako divno nagradjivanje ..odusevila si me..Redovno te pratim na instagramu i uzivam 😍.pozic od Rendzi cookies..renatav09@gmail.con

    ОдговориИзбриши
  31. Magdalena Miljkov
    magdalenamiljkov@yahoo.com

    ОдговориИзбриши
  32. Natasa Marinkovi
    natasnji@gmail.com

    ОдговориИзбриши

Subscribe