U gostima kod Barbare i Tutto Nudo-a

9/23/2012

Zdravo drage devojčice, devojke i dame!
Nije nas bilo neko vreme ali nadamo se da se ne ljutite, privatni problemi i obaveze su nas sprečili...
Da ne dužim...
Bile smo u gostima Barbari i njenoj radnji Tutto Nudo u TC Piramida. Ako ne znate o čemu pričam - evo OVDE posta koji će vam reći nešto više o ovome, tačnije vas uvesti u priču.
Sećate se najava na našoj FB stranici koji su govorili da nam se bliži nešto zanimljivo i pomalo vezano za modu? E pa to stiže. Još malo! :)
                         
                           

Joanne C. i ja, provele smo nekoliko prebrzo proletelih sati u radnji Tutto Nudo. Ispitivale smo Barbaru o radnji i poslu, slikale... A onda je došlo i do saradnje! Dobile smo po nekoliko pari čarapa koje ćemo vam na zanimljiv ( nadamo se ) način predstaviti u nekom od narednih postova! Pa kako drugačije?

                          

              

Počnimo ponovo, ispočetka.
Ja sam postavljala pitanja a divna Barbara strpljivo odgovarala!

• Kada i kako je nastao Tutto Nudo?

Tutto Nudo dobila je ime sasvim slučajno. Išla sam da sredim papire oko radnje, nisam imala ideju za ime jer mi to u krajnjem slučaju nije ni bilo bitno, jedna devojka me je pozvala na mobilni i pitala da li imam tutto nudo čarapu ( što znaci bez ojačanja na prstima i bez gaćica ) i tada mi je sinulo! Postojimo od 2008. godine.

                                                  

• Koji su to brendovi koje imate u radnji i šta čini vaš asortiman?

U radnji imamo isključivo italijansku robu i to bi bile čarape, donji veš i kupaći kostimi najpoznatijih robnih marki kao što su Lormar, Filodoro, Sielei, Sisi, Leilieve, Philippe Matignon, Gaetano Cazzola, Grimaldi Mare, David Mare, Intimidea, Infiore...

                               
• Ako nije tajna, koliko dugo ste Vi u ovom poslu?

Otprilke dvadeset godina.
     

• Kako biste opisali Vaš lični stil?

Moj lični stil bi bio klasičan s tim što u zavisnosti od raspoloženja varira od sportskog do vrlo elegantnog. Ali mi je mnogo bitnije ono što je do mene a ne ono što je na meni, jer moja snaga kao jedne poslovne žene u svetu muškaraca leži u onom prvom. Oni ne vide, ali ja znam.

                        
• Vaš omiljeni brend?

 Leilieve je što se tiče veša, a čarapa - Sisi.
  

               

• Septembar je, vreme svadbi, pa nas je zanimalo da li i vi imate asortiman za mlade?

Naravno. Trenutno najpopularniji model grudnjaka je Double Extra na koji se dugo čekalo. Pored njega ima i drugih komada veša koji odgovaraju određenom tipu venčanica kao i čarapa. Mada je moja preporuka budućim mladama da se pre odluče za čarape u boji noge nego za bele jer rizikuju da im noge deluju kao da su u gipsu. Imamo i par bogatijih podvezica.

              

• Šta je ono što italijanski dizajneri i stilisti preporučuju za ovu sezonu jesen/zima?

To su pre svega neprozirne jednobojne čarape živih boja kao što su narandžasta, žuta, tirkizna, ciklama, samo što se naše devojke ipak boje takvih boja na nogama ali zato se sve više odlučuju da im dokolenice budu modni detalj a to je van granica naše zemlje hit već dve do tri godine.

                                                   
• Možete li nam reći nešto o cenama?

Za svačiji dzep ima ponešto ali pitanje je šta je skupo za koga - da li je to čarapa koju platite 1.000 dinara i traje vam dve godine a noga vam izgleda u njoj perfektno ili slična koja košta 450 dinara a koje ima viška oko članka, traje dve nedelje i deluje neuredno.
                   

* Sve što vas interesuje možete pitati Barbaru na oficijelnoj strani Tutto Nudo-a OVDE.

Fun fact :
Zanimljivosti koje nam je Barbara rekla mimo intervijua, bile su to da oko 80% žena ne ume da obuče svoj grudnjak i da ih ona vrlo često uči tome, naravno ako su one spremne na saradnju i da žene, devojke i devojčice u njenu radnju često ulaze sa nekom dozom straha ali da u većini slučajeva izlaze opuštene, srećne i nasmejane, baš kao što smo i mi!

Ovo je ono što smo nas dve dobile i što ćemo vam uskoro predstaviti! Mi ove čarape prosto obožavamo i jedva čekamo da vam ih pokažemo!
                        

Želimo vam prijatan ostatak ovog dana, kao i početak nove radnje nedelje.


You Might Also Like

10 comments

  1. Bilo mi je zadovoljstvo da ugostim tako fine, mlade dame kao što ste Vas dve. Nadam se da ćemo još sarađivati i uživati u druženju. Do tada, kao i Psycho Cat, jedva čekam da vidim Vaš sledeći post. Napravile ste malo veću pauzu, već sam se zabrinula....Usput, Jovana C. čestitam !!!

    ОдговориИзбриши
  2. imate li carape bez prstiju?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imamo čarape bez ojačanja na prstima, ali bez njih - ne! Inače, ovakve čarape još uvek ne možete naći u asortimanu italijanskih proizvođača jer dizajneri nisu našli način da one budu udobne za nošenje. Naime, pojavile su se ovakve čarape kod nekih drugih proizvođača. ali....pošto imaju "vezicu" između prstiju (kao "japanke") one se prilikom nošenja urežu u kožu i prave rane. Tako da ih mi ne preporučujemo ☺

      Избриши

Subscribe