Pred novogodišnji new in ♥

12/26/2013

Dobar Vam dan drage moje dame!

Danas za vas jedan relativno kratak post u kom ću vam pokazati šta sam ja to u skorije vreme kupila a nešto od toga će sigurno biti upotrebljeno u Novogodišnjem ''tutorialu'' koji vam spremam za sami kraj godine! ;)


Sve osim maskare je iz Avon-a.


Prvo ću maskaru, koju sam kupila na savet prodavačice iz Jasmina, objasnivši joj da želim volumen trepavica. Jedino što mogu da vam kažem, je, da sam dobila što sam tražila. U pitanju je Bourjois Beauty' Full maskara u nijasni 01 Beauty' Full black, sa vrlo širokom/glomaznom četkicom, ali meni takva baš odgovara. Vrlo lepo raščešljava trepavice i nakon dva do tri sloja (to mi je i prodavačica rekla pa sam zato i isprobavala), trepavice nisu slepljene i nemaju grudvice! Uraaa! Da li bih je kupila ponovo? Da naravno, čim istrošim ovu. Na slici su oči moje sestre pošto sopstvene nikako ne uspevam da uslikam normalno. Cena joj je oko hiljadu dinara. Ne izaziva nikakve iritacije. Staje u pakovanje od 9ml.

             
Sledeća su dva preprepredivna ruža iz Avon-a. Prvi je u nijansi Oxford Wine a ukoliko ste do sada zapamtile, obožavam tamnije ruževe i ovaj je baš po mojoj meri! Neka tamno crvena sa tonovima ljubičaste a Boga mi i ciklama. Na swatch-u se vidi (pooštrila sam intenzitet slike da bih učinila da izgleda onako kako zapravo i jeste, ispalo je nešto slabije na originalnoj slici). I jedan dosta nežniji - Proper Pink koji je recimo jedna lepa nude sa rozim podtonom. Na tamniju šminku na očima, po meni, izgleda savršeno. Cene su im kako kad (npr. od 300-600 rsd).


I za kraj, highlight posta. U pitanju je Avon-ov Diamond Sparkle iluminator, koji toliko predivno ističe pojedine delove lica (koje i treba) da ga baš, ne bih menjala! Može izgledati suptilnije a ukoliko nanesete više od jednom i istaknutije, sve zavisi kako volite! Nalazi se u okrugloj kutiji sa sunđerom kao zaštitom i staje u 22g, jedina moja zamerka, mada više razočarenje, je to što ga u pakovanju ima sigurno dva puta manje nego u katalogu na slici.
 
                                                  

Da li vi koristite nešto od ovoga i kakvo je vaše iskustvo s istim? Ukoliko imate neki predlog ili želju u vezi novogodišnjeg makeup-a, slobodno napišite, pokušaću da makar jednoj od vas udovoljim!

Do ponedeljka, uživajte mi i ukoliko idete negde za doček - spremajte se! ♥

You Might Also Like

10 comments

  1. Divni su ruzevi, a i kuglice mi jako lepo izgledaju. Cime ih nanosis? Da li su vise bez kao na slici ili bele kao u katalogu?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Licno ih nanosim blending cetkom iz Oriflame-a jer mi nekako najvise kontrole pri uzimanju boje, pruza. Bez su. :)

      Избриши
  2. Reci mi molim te jos nesto o ružu Proper Pink, da li je ovakav kao na slici, jer je totalno drukčiji na ruci i u pakovanju? Ja već dugo tragam za nekom prijatnom, svakodnevnom nude nijansom, koja nema sedefa, ali mi je više dosta bacanja para, sad ću samo po preporuci.

    Hvala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa takav je. Meni je svetao pa ga stavljam s olovkom boje mesa (Avon - Mistery Mauve). Nema sedef, vuce na roze poprilicno. Ako ti je potrebna svakodnevna nude nijansa onda ti mogu preporuciti Don Juan Watershine 604 i Avon UCR Blush nude. S njima nemas greske 100%.

      Избриши
  3. Dogovoreno! Hvala :). Samo mi reci jos jednu informaciju-gde da nadjem Don Juan ruzeve u Bloku 45 ili u gradu oko Vukovog spomenika?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lakse je ovako, da pronadjes koja ti je najbliza. :)

      http://www.donjuancosmetics.com/gdenasima.html

      Nema na cemu! :)

      Избриши
  4. Super su mi kuglice, ja imam neke rozikaste :)

    ОдговориИзбриши
  5. Prekrasni noviteti! Imam oxford wine i prekrasan je :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe