essence Beach Cruisers kolekcija, rumenilo i bronzer

10/13/2014

Pre manje od mesec dana u Lilly drogerijama se pojavila nova Essence kolekcija pod nazivom, "Beach Cruisers".
Slatko upakovani proizvodi, letnje nijanse, pojedini mirišljavi proizvodi su me naveli da isprobam nešto iz ove linije, koja pored bronzera i rumenila koje vam danas predstavljam sadrži i lakove, senke, eyeliner, sjaj za usne, sprej za telo...

sa sajta


• Beach Cruisers rumenilo i bronzer •

Beach Cruisers bronzer nalazi se u plastičnom pakovanju, solidnog kvaliteta, gde staje 10gr bronzera. Sama tekstura bronzera, sačinjena je u središnjem delu i od hajlajtera u obliku palme. Bronzer preslatko miriše na kokos, i kao takav prenosi se na lice. 


Prilikom nanošenja bronzera na četku, bar kod mene, nije došlo do mešanja ove dve teksture, ne troši se previše, i zbog srednjeg intenziteta nekada je potrebno da se više puta nanese. 
Ukoliko želite neki fini, blaže senčeni efekat, bronzer koji se u toku dana neće previše primećivati i izgledati preteško na licu, koji daje svežinu zbog sitnih čestica hajlajtera bez obzira na nijansu tečnog pudera, ovo bi bio odličan predlog za one koji takav efekat žele da postignu. Iako na prvi pogled, osnova ovog bronzera izgleda tamnije, prilikom nanošenja on je dosta svetliji jer ga neutrališe dejstvo hajlajtera koji  teško možete da zaobiđete zbog samog dizajna. Tek nakon trećeg nanošenja, on daje malo jači intenzitet, nijansa koja sadrži više neki žućkast podton, pa ga iz tog razloga nekada kombinujem sa rumenilom iz ove 
kolekcije.

Hajlajter je takođe srednjeg intenziteta. Iako sam nekada pokušavala da ga nanesem bez bronzera na predeo iznad jagodica, bilo je malo teško da se uoči jer su čestice veoma sitne, zlatno-krem boje. Ono što mi se takođe sviđa kod ovog bronzera jeste da se posle nekoliko sati ne stvaraju fleke i pečati po licu, već je i daljeg istog intenziteta kao i nakon prvog nanošenja. Oni koji vole malo blaže efekte na licu, bez obzira na to koliko su prirodno bledi, ovaj bronzer će vam omogućiti da lice lepo iznijansirate, osenčite i učinite da koža izgleda prirodnije na dnevnom svetlu, bez upalih obraza i tolike razlike između vašeg prirodnog tena i bronzera.


Beach Cruisers rumenilo je po meni fantastično nijansirano. Takođe se nalazi u plastičnom, providnom pakovanju u kome stane 6,8 gr rumenila. Njegova nijansa se kreće iz nešto svetilije kajsijaste, pa prelazi u nešto tamniju, sa sitnim zlatnim česticama koje sadrži u sebi, da bi postigli prirodan izgled.

Za razliku od bronzera, rumenilo je intenzivnije, dobro pigmentovano, u toku jednog prelaza četkom ostavlja zadovoljavajuću količinu na njoj i samim tim je dovoljno da u toj količini pruži vidljivi efekat. Ne troši se previše, lako se i lepo nanosi na obraze, fino se stopi sa svetlim tenom, a u kombinaciji sa bronzerom pruža dovoljno vidljiv efekat i na preplanuloj koži. Ovo rumenilo nanosim na toniranu Norevinu kremu, koja je nešto prbližne nijanse mom prirodnom, svetlom tenu. I prilikom nanošenja ovog rumenila ne izgledam previše narandžasto u licu, već daje jedno osveženje i sjaj, tako da mi je u poslednje vreme postalo nezaobilazno u sklopu moje dnevne šminke.

Rumenilo ne stvara fleke na licu nakon nekoliko sati, iako je to više uloga pudera ili neke vrste kreme, ali i ne zavisno od toga zadovoljavajući vremenski period se zadržava na mestu nanošenja, dovoljnog intenziteta da izgleda prirodno. 

Kolekciju trenutno možete naći samo u Lilly drogerijama, gde pojedinačno ova dva proizvoda koštaju 409 din.

Ukoliko ste probale ili ako vam se dopadaju ova dva proizvoda pišite nam vaše viđenje istih?

Do sledećeg posta, želim vam uspešan početak radne nedelje... ♥You Might Also Like

0 comments

Subscribe