Darivanje 2

12/28/2016


I na kraju ove godine, odlučila sam da poklonim svojim dragim čitaocima dva prigodna poklona. Moja želja je bila da pokloni budu korisni, lepi i što je najvažnije od srca. 

Mislim da je mnogo važnije od svih poklona, to što se mi družimo već skoro pet godina, što je pisanje svakog ovog posta za mene opuštajuće i što tu sebi dam potpunu slobodu mišljenja i radost da pomognem nekome. 
POKLON BROJ 1

U poklonu broj jedan, nalaze se dve kreme CERA di CUPRA za dan i noć, neseser ( koji je u sklopu dve kreme), knjiga "Zov Anđela" - Gijom Muso i čokolada "Najlepše želje".

Želim da zahvalim kompaniji "Aleksandar MN", koji su omogućili da ovaj poklon bude bogatiji za kreme CERA di CUPRA, koji su uvoznici za naše tržište. Nadam se da će te biti zadovoljni ovom prirodnom i tradicionalnom kozmetikom iz Italije.

Autor romana "Zov Anđela" -  Gijom Muso, je odranije poznat po svojim bestselerima, "Zato što te volim" i "Samo budi ovde". Ovim poklonom sam želela da i u Novu godinu uđete čitajući nove knjige i da tako sebe još više duhovno unapredite. 
I da ne zaboravim, dok čitate tu je i ta slatka čokoladica, da se malo zasladite i obradujete svoje srce.



POKLON BROJ 2

U poklonu broj dva, nalaze se ulje za tuširanje i mleko za telo "Afrodita Cosmetics Mystic Argan", tri ukrasne sveće, ponovo jedna interesantna knjiga "Molitva moje majke" -  Hafisa Hadži i još jedna veličanstvena čokolada, "Najlepše želje".

Nezaobilazno arganovo ulje za kožu, Afrodita je upakovala u jedan elegantan paket. Kvalitet je vrhunski kao i uvek od ove kompanije i mislim da će jako dobro doći u ove hladne, zimske dane za suvu kožu.


Ovom knjigom, kao poklonom, želela sam da se uoči ovih božićnih dana, setimo značaja porodice, zajedništva, ljubavi i solidarnosti. Knjiga prati međusobni odnos majki i ćerki, sukob tradicionalnog i savremenog, i večitu želju da se ostane svoj, autentičan. 
Tri sveće iz JYSK-a, dočaraće vam svu romantiku ovih hladnih prazničnih noći. I dok tako zagledani u plamen sveće, grickate kockicu najlepše čokolade.

DA BI STE OSVOJILI JEDAN OD POKLONA, NEOPHODNO JE DA:

- LAJKUJETE FB STRANICU BLOGA, ukoliko niste do sada,

- ukoliko nemate FB, ZAPRATITE blog preko GOOGLE +,

- u komentaru ispod slike o darivanju na fb, 
NAPIŠITE KOJI JE VAŠ KOZMETIČKI FAVORIT IZ 2016. GODINE I ŠTA VAS JE UČINILO PONOSNIM U 2016.GODINI
Šerujte naznačenu sliku, i ista pravila važe za one koji se prijavljuju preko GOOGLE +. 

Prijave važe od 28.12.2016. do 2.1.2017. do 12 h popodne, kada će preko random.org biti proglašene dobitnice. 

Darivanje važi samo za područje Srbije, bez vaših poštanskih troškova. 

Do sledećeg posta, a to je u petak ( moji favoriti za 2016.), želim vam dobro zdravlje i što više mira u ovoj predprazničnoj groznici!

You Might Also Like

8 comments

  1. Sve divno ali najlepse Afrodita tusiranje i mleko super glatko i svila meka telo ☺ ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Paketi su odlicni,tesko se odluciti,ali ipak paketic prvi jer bih bas volela da probam CARE di CUPRA kozmetiku,a i zbog knjige Gijoma Muso.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, Tatjana. Drago mi je da vam se paketici dopadaju, da znam za sledeca darivanja. :) Nadam se da ste ucestvovali, do sledeceg izvlacenja, zelim vam blagoslovene u miru provedene praznike!

      Избриши
  3. Divan post koji krase lepe fotografije!
    Srecni praznici..hvala na prilici da damama ulepsas praznike. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga, Brano! Takodje zelim srecne i u miru provedene praznike! ❤ 😘

      Избриши
  4. *Ispoštovala sam sve zahtevane korake.Želim puno sreće tvom blogu.Podjednako mi se dopadaju oba poklona.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga,Natasa. I ja takodje tebi, zelim sve najbolje u ovoj godini. 💜😘

      Избриши

Subscribe