Style predlog : Neda Maan design

7/18/2012

Drage naše, evo nas ponovo u našoj rubrici Style predlog sa još jednim veoma zanimljivim i za svaku pohvalu, radom, koji nas je prosto oduševio i koji smo morale da vam prikažemo!

U pitanju je nešto što do sada nismo imali prilike da vidimo - oslikavanje po džinsu kao i narukvice koje ste mogle da kupite svuda po inostranstvu osim kod nas... Dok u ovaj posao nije uskočila talentovana i kreativna Neda!

Neda je diplomirani grafički dizajner, što će reći da devojka zna šta radi! :) I kaže da je bila inspirisana tetovažama, a pošto ne bi mogla da živi sa jednom slikom na svom telu ceo život, došla je na ideju da ih slika - po džinsu!  Ako biste vi to želele, ona može da doda na vaš džins nitne, bodlje, cirkone ili Swarowski kristale.  Radi po porudžbini i svaki od njenih radova je unikatan. Vi joj možete odneti željenu ilustraciju i ona će vam to naslikati! Kako to samo lako zvuči...

                             


Što se tiče cena - daću vam primer : Ilustracija na vašem džinsu prečnika 10 cm sa dosta detalja i cirkonima koštala bi oko 25-30 eura. Neda u izradi ovih džins umetničkih dela koristi tekstilne boje sa kojima je teže raditi i treba vremena kako bi crtež ispao onako kako upravo i ispada - fenomenalno!

                            

Komade garderobe treba prati ručno i bez grubog trljanja ilustracije.


Čekajte! Ima još!
Neda izrađuje i narukvice. I to kakve! Po uzoru na inostrane blogove i prateći svetske trendove Neda je napravila raznobojne girly narukvice. Tu su cirkoni, lanci, vedre boje... Cene narukvica takođe zavise od modela, jednostavnije sa cirkonima su 300 dinara, one upletene sa lancima 500, sa cirkonima + lancima 700 pa naviše. Zavisno od komplikovanosti i vremena potrebnog za izradu i materijala.


                        
                        
                        

Za više informacija kao i za porudžbine potražite Nedu na njenoj oficijelnoj Fejsbuk stranici ili je posetite na njenom blogu klikom ovde.

Uživajte drage naše a mi se 'čitamo' u sledećem postu!

You Might Also Like

0 comments

Subscribe