NYX HD Studio Photogenic tečni puder

7/05/2014

Dobar dan drage moje!

Danas vam pišem o NYX HD tečnom puderu koji sam pri prvim susretima i na samom početku korišćenja prezirala. Sada mi je doslovno - omiljeni!



Onaj koji ja koristim je zamislite u nijansi 01 - Nude. Moj podton, moja nijansa, prvi put u životu sam se 100% poklopila!

Dolazi u plastičnoj bočici na pumpicu koja ne dozira previše proizvoda, već taman koliko je potrebno, ali ta ista ume nekada da mi se zaglavi (?). U bočici je 36g pudera.
 

 

Na samom pakovanju piše :
• High definition
• Mineral-Enriched
• Talc-Free
• Paraben free
...

...Što je veoma bitno jer znači da ne utiče nepogodno na kožu: ne izaziva bubuljice, ne zapušava pore i slika se fenomenalno - mogu da potvrdim!

Nije guste formule ali ni previše redak kao npr. Maybelline Affinitone, curi niz ruku ali nije da lije i da se sliva ludački.

Pokrivna moć mu je onako... Srednja. Ali ja volim da kažem, što ne pokrije puder, korektori će. Oni za to i služe a u većini slučajeva želimo (devojke, devojčice i žene žele) što prirodniji izgled kože ali pokrivene nedostatke što upravo ovom kombinacijom i dobijamo. Ukoliko je koža masnija (na T-zonu mislim) fiksiramo dobrim kompaktim ili loose (u prahu) puderom, fiksiramo sprejem i to je to! Ne preporučujem ga za čisto masnu kožu.



Koža diše pod ovim puderom i ne osećate se kao da imate kilograme nečega na licu. Odličan je za miksovanje s drugim tamnijim puderima do dobijanja odgovarajuće nijanse (ne moraju biti istog proizvođača).

S kamerom sarađuje bajkovito i toplo ga preporučujem. Za još bolji efekat koristite neki od HD prajmera za lice.


Prvo mi je bio čudan, providan (?) i nije mi se dopadao a zapravo je problem bila stippling (bockava, tvor) četka (BLUSH 2) koju moja ruka u kombinaciji s ovim puderom nije mirisala. Iskreno ne volim je ni za druge pudere. :-)

Sada koristim Blush32 i ne bih je menjala ni za šta.


 

Ima veoma prijatan miris i cena mi je do 1500 rsd dok je u SC Ušće nešto skuplji.

Ako sam nešto zaboravila ili preskočila slobodno me pitajte u komentarima ili na našoj Fb strani. Podelite i vaša iskustva sa nama ukoliko ste koristile ovaj puder.

Ja vam želim prijatan dan i do sledećeg posta ili mini haul-a na Fb-u... Uživajte! ♥

You Might Also Like

17 comments

  1. Kada pročitam ovakvu recenziju, poželim istog momenta da otrčim i kupim puder :) Šalu na stranu, imam Nyx HD korektor i oduševljena sam. Sigurna sam da bi u kombinaciji sa puderom bio pun pogodak. Lidija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pravo da ti kazem i jeste! Pored M.A.C-ovih o kojima sam pisala, NYX HD su mi omiljeni! Postojani i odlicno pokrivaju :)

      Избриши
  2. Ok mene je osvojio sam swatch jer rijetko nailazim na ovako svijetle nijanse :D!! Prodala si mi ga, mislim da ću se upustiti u avanturu s ovim puderom pa što bude :D .
    Btw jesi žutog podtona? Da ne pogriješim ako je ovo za rozi iako mi ne djeluje tako :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prilicno sam zutog podtona i uz ovo najcesce koristim njihov HD korektor u nijansi 02 ali je 04 prava bez/zuta i stopi mi se s kozom dok me 02 ipak malo posvetli :)

      Избриши
    2. Onda prodano 100% :D Javim dojmove ;)

      Избриши
  3. Ne mogu da verujem koliko je svetla nijansa. Iz nekog razloga sam zazirala od NYX tečnih pudera (isprobala sam tester, tekstura mi se učinila previše teška i lepljiva i štiklirala sam veliku "No no!" mentalnu belešku :D). Jako mi se sviđa kako izgleda na tvom licu - na fotografiji. Baš ću isprobati testere, again.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije lepljiv uopste a nema ni govora o tome da je tezak. Teski su Revlon ColorStay, MaxFactor Facefinity, Studio Fix i slicni... Ovo je u poredjenju s njima, perce. :)

      Избриши
  4. Sto sam se slatko nasmejala na ono "Maybelline Affinitone, curi niz ruku ali nije da lije i da se sliva ludački.", jer sam bas pre neki dan pricala o maybelline-u i opisala ga istim recima a ovaj post sad citam prvi put :)
    Inace dva puta sam procitala tekst, cisto da proverim da li mi je promaklo, ali cini mi se da nije, vidim samo ovo "U Uscu" :) Gde jos ima kod nas NYX da se kupi?
    Izgleda bas svetlo i lagano, svidja mi se.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U Klare Cetkin na Novom Beogradu, Juznom Bulevaru i kao sto rekoh :) Uscu. Koliko ja znam :)

      Избриши
  5. Probala sam njihov HD korektor i malo je reci da sam odusevljena. Sad razmisljam i da uzmem HD puder. Mozes i mi reci da li je postojan kao i Revlon Colorstay?
    Mrzim pudere koji ostaju na telefonu, na garderobi, na svemu sto dotakne lice...
    Smiljana

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala ali planiram. Njihovi radnju imate i u ul.29.novembar. ;)

    ОдговориИзбриши
  7. Da li je bolje nanositi puder ili bb kremu prstima ili cetkicom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Misljenja su podeljena... Neko predlaze da se bolji efekat postize kada se nanosi prstima, jer se prenosi sama toplota i bolje se puder adaptira na kozi. Ako gledamo da li se ravnomerno nanosi, onda se prednost daje cetki, jer ne stvara fleke i pruza pravi efekat.

      Избриши
  8. Imam mesovitu kozu lica malo vise masnija, da li bi mi ovaj puder odgovarao po tvom misljenju? Btw, odlicno ti stoji na ovoj slici :) Koje rumenilo koristis?

    ОдговориИзбриши

Subscribe