SEPHORA Le waterproof Extreme resistance mascara

8/25/2014



Zdravo drage devojke! Kako ste? :)
U današnjem postu pisaću vam o Sephora vodootpornoj maskari koju sam skoro kupila i od tad isprobavala.
Ne volim da dužim, postoje činjenice i utisci. Ja ću vam ih preneti. 


Maskara je malo suvlje teksture ali je to sigurna sam zbog dela ''vodootporna'' i meni ne smeta, ionako ne volim maskare koje su premokre i jedva čekam da počnu malo da se suše.
Uzela sam je u crnoj boji, mada je u Sephori bilo još boja. Staje u 11ml što je sasvim dovoljno i malo više nego očekivano (Colossal GoExtreme! volum' 9.5ml, Bourjois Beauty' Full volume 9ml, Essence I♥Extreme volume 12ml). Ima izvanrednu četkicu, moju omiljenu, poput one na MaxFactor 2000 calorie koja perfektno raščešljava trepavice. Malo stvori grudvice ali uz fino raščešljavanje to se reši.


Na slikama vidite efekat koji daje. Oprostite mojim, ovih dana neposlušnim, obrvama na izgledu, bitna je maskara i njen efekat.

Ne razmrlja se u predelu ispod obrve ili na donjem kapku što je naravno veliki plus. Trepavice drži uvijenim ceo dan, zbog toga mi i jeste toliko u srcu! Na sajtu piše da u sebi sadrži vosak koji upravo i pomaže pri držanju trepavica. Išla sam do toga da se tuširam sa njom da vidim koliko opravdava opis i moram vam reći - od 1 do 10, 9 jer se ipak mrvicu razmazala. Ali mrvicu. A ja sam kao neki kritičar. :)
Cene se ne sećam jer sam tada kupila još ponešto pa sam zaboravila... Ne troši se brzo to mogu da vam potvrdim.

You Might Also Like

0 comments

Subscribe