Dobrodošli na 31. AMSTEL FASHION WEEK!

4/04/2012

       Posle New Yorka,Pariza, Milana, Londona počela je 31.marta Beogradska nedelja mode u BelExpo Centru na kome će se predstaviti najvažniji i najatraktivniji predstavnici domaće modne scene u trajanju do 7.aprila.  Modne kuće, samostalni dizajneri i međunarodni brendovi prezentuju svoje najnovije kolekcije,među kojima su  Patrizia Pepe, Benetton, Martini Vesto, Miss Sixty, Killah i Energy.




Prvo veče otvoreno je revijom naše poznate dizajnerke Dragane Ognjenović linijom “Software” ,koja je više 
puta učestvovala i na revijama u New Yorku,a njenu reviju ispartile su i mnogobrojne poznate ličnosti. Pored nje predstavili su se brendovi Miss Sixty, Killah, Energie i Sisley...

Sisley
Miss Sixty
Kolekcija "Software"


Druge večeri Fashion Week-a prikazane se nove kolekcije brendova Benetton i Martini Vesto, kao i revija afirmisanih dizajnera iz Belgrade Design Districta.

Benetton 

Benetton 
Martini Vesto 

Martini Vesto

Treće večeri imali smo čast da prisustvujemo reviji svetskog brenda „L’Orela Paris”, na kojoj su prezentovane nove linije ruževa za usne,lakova i njihovog najnovijeg pudera ”Lumi magique“. Na manekenkama je naš poznati make up umetnik,Marko Nikolić, prikazao  nove,zanimljive trendove u vezi dnevne i večernje šminke,davajući savete kako da dostignete bezprekoran ten sa najnovijom linijom L’Oreal-ovog pudera.

Marko Nikolić predstavlja večernju šminku
Predstavljanje dnevne
Isprobavanje "Lumi magique"

Pored ove revije prisustvovali smo modnim revijama naših samostalnih dizajnerki Ljube Sikimić i Ive Stefanović.  U prepunoj sali Ljuba Sikimić je prikazala kolekciju inspirisanu rađanjem prirode,pod nazivom „Flourishing“ koja predstavlja ženstvenost i eleganciju u novom svetlu. Modeli Ive Stefanović prikazani u kolekciji pod nazivom „Up, Up, Up!“, koja je namenjena uspešnim i ostvarenim ženama  urađenoj u limitiranoj seriji. 

Revija Ljube Simić

Ljuba Simić



Revija Ive Stefanović


Nakon toga usledila je revija nakita „Pierre Lang“ koja je upotpunjena zanimljivim haljinama brenda „Sherry Hill“. Haljine „Sherry Hill“ su vrlo udobne i dizajnirane tako da iskažu žensku lepotu,a čast da ih ponesu imale su neke naše poznate ličnosti. U nastavku večeri prikazana je revija naše mlade dizajnerke  Ane Ljubinković,kao i revija  poznatog brenda Patrizia Pepe u jednoj klupskoj atmosferi. U najnovijoj kolekciji ovog italijanskog brenda dominiraju, izbledele boje i isprane majice,široki sakoi,slim pantalone,lepršavi džemperi…

Miša Obradović voli Patriziu Pepe
Patrizia Pepe

Odlična Ana Ljubinković
Ana Ljubinković

Veče su ispartile mnogobrojne poznate ličnosti,a ja sam imala čast da upoznam jednu od vodećih blogerki u Srbiji, Zoranu Jovanović. Zorana je te večeri nosila suknju Marka Marosiuka,a kako to izgleda vidite na slici,kao i na njenom blogu


Poslednje veče, 7.aprila zatvara se revijama uspešnog dizajnera Bate Spasojevića u Narodnom muzeju kao i poznatog kreatora Darka Kostića…
Ako još uvek niste posetili,a ljubitelj ste mode, preporučujemo Vam da posetite. Predstojeće revije se održavaju u Etnografskom muzeju (Stari zanati novog doba), Mikser house (Nicola de Main, Modne vinjete) i u Narodnom muzeju (Bata Spasojević).

*Moja drugarica Milica i ja, učestvujemo u takmičenju za najbolje stilizovane osobe za prolećni Amstel Fashion week. Ako Vam nije teško, kliknite na URL i lajkujte sliku. Unapred zahvalne! 

Do sledećeg posta,uživajte…

You Might Also Like

0 comments

Subscribe