Avon lak, Pastel Pink

8/16/2012

Drage moje dame s druge strane ekrana, za vas danas pišem o novom laku koji je upotpunio moju ''kolekciju'' lakova za nokte ( bar na neko vreme ), a kupila sam ga u Avon-u.

               


Na slici mi se svidelo to što je boja toliko nežna ali i to što nije imao u sebi nikakve šljokice pa sam rešila da ga uzmem. Znači, potpuno je mat.

               

UTISCI : Nijansa se zove PASTEL PINK i ono što imam da kažem o ovom laku kao neki utisak je to da boja predivno izgleda na rukama, traje ( makar meni ) otprilike pet dana, što je sasvim zadovoljavajuće, jer posle toga prosto postane dosadno, zar ne? Ono što je definitivno je to da s jednim slojem ništa niste uradile, mora se premazati dva puta, ako ne i tri. Meni je sasvim okej dva puta iako se vide mali nedostaci - neko bi možda premazao i treći put. Suši se sasvim normalno, a ko ne voli da čeka može da kupi sprej za ubrzano sušenje noktiju ( u ovom trenutno aktuelnom katalogu je 199 din ) i tako sebe spasi ''muka''. :)


               

Dolazi u bočici od 12ml i koštao je negde oko 200 dinara, možda više. Ovaj lak možete kupiti samo preko Avon kataloga i standardna cena mu je oko 300 din ( nekada su akcije, kao ovaj put kada sam ga ja uzela ).

Na dnevnom svetlu.
   
     
Unutra, sa blicom.

Koja je vaša omiljena marka ( ajde tako da kažem ) lakova za nokte? A boja? Ja volim raznorazne, sve može odlično da stoji samo ako se pravilno uklopi...
Uživajte u današnjem popodnevu pa se ''čitamo'' za neki dan... :)

 • Želim specijalno da se zahvalim mom dečku na ovako divnim slikama napravljenim u njegovoj bašti


You Might Also Like

8 comments

  1. Prelep je! Volim Golden rose i Flormar :) Volim sve boje, sem crne, ona moze doci u obzir jedino ako je neki nail art u pitanju!

    ОдговориИзбриши
  2. Lep je i ide uz tebe, ali moj favorit je ipak "Real Red".

    ОдговориИзбриши
  3. Ja obožavm ove njihove lakove, super je nijansa :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, sad sam ugledala jednu nijansu koja mi se jako dopala, moracu i nju da uzmem - Starry sky, mislim da se zove :)

      Избриши
  4. Dobro je sto sam videla ove svoceve, mislila sam da je svetliji, al jaaako lici na Flormar 29 koji imam, pa necu ni narucivati :)

    ОдговориИзбриши
  5. Predivna boja laka, moracu i ja da ga kupim.

    ОдговориИзбриши

Subscribe