Style predlog : Elemer jewelry

8/31/2012

Drage naše,
trend koji je ovoga leta bio potpuni must have, je definitivno nakit izrađen od raznih materijala koji se upliću u dodatke kao što su perle, biseri, cirkoni, lanci, kristalčići, trakice i svašta nešto drugo...
Toliko je kreativnih i mladih ljudi ovde u Srbiji, a samo malo njih dobije priliku da bude viđeno i ''uspešno''. Mi ćemo se truditi da, koliko god mi to možemo, pomognemo i predstavimo sve što je zanimljivo, kreativno a pre svega vredi.

Tako su dve sestre, Lara i Marina, odlučile da svoju ljubav ka umetnosti pretvore u izradu nakita! I to kakvog! Izbor je stvarno velik, a ukoliko vam se nešto ne dopada, možete da zatražite prepravku ili izmenu nekog komada nakita i problem je rešen. Znate kako kažu - ''Nebo je granica.'' Samo pustite mašti na volju. :)
Njihov brend Elemer jewelry nastao je u Februaru 2012. Devojke kažu da im je želja da njihov rad bude nešto što će biti prepoznatljivo a mi ih podržavamo u tome jer.... Čekajte dok vidite nakit! Cene su ''za svakoga po nešto'' - od 200 dinara pa do najskupljeg komada nakita, koji je 2500 dinara.

Sledeće slike su slike nakita koji je lično meni privukao pažnju a sigurna sam da će i vama! Uživajte i za sva pitanja ili informacije, Lari i Marini se možete obratiti na njihovoj Facebook stranici.
                     
                                  
                                    

                  

A sada malo ogrlica!
                                                                                           

                  

Do sledećeg posta...

You Might Also Like

4 comments

Subscribe