Tutto Nudo čarape, I deo

10/23/2012

     Sećate se onog našeg skorašnjeg posta o Tutto Nudo prodavnici i divnoj vlasnici radnje koja je Joanne C. i meni poklonila po tri para čarapa, koje su uzgred, predivne i odlično stoje? Danas ćemo vam pokazati kako to izgledaju prva tri para.
Prve su dokolenice, nežne i pomalo ''schoolgirl'', druge su, neko bi rekao klasične ali... Zapravo nisu. Imaju predivan rad na sebi koji ih čini svim samo ne običnim. A treće mogu biti poslovne, što znači umerene, mogu biti sexy a mogu biti i kakvim ih vi poželite!

Krenuću od dokolenica. Italijanskog su brenda - Philippe Matignon i naziva modela - Bars. Materijali od kog su rađene su viskoza i pamuk. Udobne i lepe. Možete ih nositi uz suknjice i čizmice, cipele, polu-čizmice, haljine, kraće pantalone, šortseve ali i ispod pantalona u hladnim danima!
Jedna činjenica kao mala pomoć ili savet. Ne nosite farmerice zimi jer je teksas hladan materijal koji vrlo lako ''navlači'' hladnoću na telo pa vam se tako mogu dogoditi razne prehlade kao i problemi vezani za genitalni deo tela. Umesto farmerica nosite pantalone izrađene od drugih materijala kao što je npr. somot.
                               

                                   

                                 
Sada su na red došle bež/beličaste hulahopke koje su izrađene od mikrofibera. Italijanskog su brenda po nazivu Sisi. Model se zove Nizza. Na izgled deluju obično, kao što sam spomenula, ali su zapravo veoma finog rada koji možete pogledati na slikama ispod. Možete ih kombinovati uz šta god vam padne na pamet samo, moja preporuka bi bile vunene i štrikane haljine, tunike, džemperi i slično tome (mene ta njihova nežna boja asocira na zimu i utopljavanje). Ima ih u drugim bojama kao što su bran i crna, pa vam mogu poslužiti i kao detalj koji će upotpuniti vašu poslovnu ali i elegantnu odevnu varijantu.

                   

                                     
           
   
Njihova prava boja

Poslednje za danas su ove 'sa linijom pozadi', kako mi volimo da ih zovemo, ali im je ime zapravo Con Riga. Takođe su brenda Sisi. Deluju veoma ženstveno i čine nogu užom, verovatno zbog tog svog rada i ''kubanske pete'' koju možete videti na slikama. Učiniće vašu kombinaciju najlepšom mogućom. Deluju tako jednostavno, kada ih gledate s preda, ali veoma privlačno i sofisticirano i nikako ''obično'' kada ih gledate od pozadi, zar ne? Uske haljine, široke haljine, kao i suknje, poslovni kostimi, ravna obuća, obuća na štiklu... Mašti na volju. Sve što treba da uradite je da ''naštelujete'' liniju pravilno i spremne ste!
                    

                   

                   

                   

Koje se vama najviše dopadaju? Kako biste ih vi kombinovale i da li se slažete sa mojim predlozima?

Do sledećeg posta, šaljemo vam puno pozdrava!

You Might Also Like

8 comments

  1. Odlične su slike, baš su lepo predstavljene čarape. Meni se najviše sviđaju ove sa crtom pošto dokolenice ne nosim, a svetle boje teže uklapam.

    ОдговориИзбриши
  2. Slabo nosim ove carape, ali sam nedavno kupila jedne u bez boji, slicne ovim vasim gore. Sada trazim crne, ali bih htela da imaju neka srca ili tufnice :-)
    I dopadaju mi se ove sa crtom, čine nogu još elegantnijom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa, Tutto Nudo je dobio novu carapu od debljeg mikrofibera u crnoj boji. Pozadi ima siru liniju na kojoj su celom duzinom postavljena mala srca. Slatka je! :) Cena tih carapa je 900 din, ako pomaze! :)

      Избриши
  3. Prelepe slike...! Carape su VRH tako ih zeliiim :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe