Iz mog nesesera

5/15/2012

Drage naše, odlučile smo da pokrenemo novu rubriku pod nazivom ''Iz mog nesesera'', kao što vidite.
Ja ću danas započeti i pokazati vam šta ja to svakodnevno koristim od šminke.

U mom neseseru se obavezno moraju nalaziti dobar korektor i maskara.

                                 

Ovo nije sva šminka koju posedujem već samo ono što koristim svakog dana kada ne želim da izgledam napadno i teško već što prirodnije.
 
                         

U ovom malom roze neseseru nalaze se tečni puder i četkica za nanošenje istog. Puder je AVON Calming effects u nijansi almond. U bočici je koja ima pumpicu. U pakovanju je od 30ml. Na koži je veoma prijatan, nije težak, ima neku, recimo laganu do srednju pokrivenost, zaista umiruje crvenila na koži a što je jako bitno, vrlo je pristupačan. Košta oko 600 rsd. Četkica je kupljena u dm-u, marke je elite i koštala je oko 900 rsd.
Naravno, tu je i korektor, koji je takođe AVON-ov. Ideal flawless u nijansi fair. Odlično pokriva podočnjake i nesavršenosti na licu. Košta oko 400 rsd.
Puder u kamenu koji se nalazi slici je Color Trend u nijansi translucent. Dolazi u pakovanju sa tuferčićem za nanošenje. Ima 10g. Ja ga lično ne koristim za matiranje celog lica, već samo na kapcima. Senka za oči koju sam izabrala kao jednu od neutralnijih a opet, veoma suptilnih na očima je She stylezone single eyeshadow u nijansi 065.

                                  


Zatim, tu je i braon krejon marke Miss sporty u nijansi 018. Nije previše taman, služi odlično za isticanje linije uz trepavice. Košta oko 200 rsd. Obrve ne popunjavam uvek, ali kada to radim, koristim AVON-ov eyebrow pencil u nijansi blonde. Košta oko 500 rsd. Na svom drugom kraju ima četkicu za raščešljavanje obrva.
Sada je na red došla i meni omiljena stvar, a to je maskara. Koristim i obožavam Max Factor 2000 calorie Dramatic Look i mislim da je to najbolja maskara na svetu! Trepavice su guste i imaju volumen kao ni sa jednom drugom maskarom. Košta oko 900 rsd. U neseseru se nalaze još i balzam za usne i dva sjaja za usne, koje koristim povremeno. Oba su AURA-ina glossy sjaja. Jedan je rozikast a drugi više nude.

                       

Šta vi koristite kao svakodnevnu šminku? Šta mislite o proizvodima koje ja koristim? Nadam se da vam se ovo dopalo.

•Želim samo da vam napomenem da mi proizvode koje predstavljamo i o kojima pišemo, pišemo samo na osnovu dobre volje i svaki utisci su isključivo naši. Niko nam ne daje novac za to. U postovima koristimo kozmetiku i šminku koju možemo da priuštimo i koja je sasvim dobra za novac koji dajemo za nju.

Želim vam da uživate, a ja vas pozdravljam do sledećeg posta!

You Might Also Like

2 comments

  1. Анониманмај 15, 2012 9:47 PM

    Sve je to OK, ali ...uvek ima ali... krajnji rezultat ne vidimo,... Mogla si da ubacis i svoju slicicu da vidimo kako to sve izgleda na tvom licu,...Hvala !!!

    ОдговориИзбриши
  2. Kakav ti je Avonov korektor..? :)

    ОдговориИзбриши

Subscribe