Nega kože: "Bioten"-ov anticelulit gel, Cellufight!

5/02/2012

 ,,Bioten" je nova kozmetička linija za negu lica i tela, koja je od nedavno pristigla na naše tržište. Možda ste primetili da se već par nedelja reklamiraju na TV-u, sa devojkom koja izlazi iz cveta i maže kremu za lice? Ako niste probali ni videli, danas ću Vam predstaviti jednu njihovu kremu koju sam od skora počela da koristim i nešto više reći o njihovim preparatima za negu.
Bioten“ kozmetika se proizvodi u Francuskoj, inače poreklo joj je iz Grčke. Njihove kreme za lice mogu koristiti osobe sa normalnom i suvom kožom, starije od 25 godina, losione za skidanje šminke mogu koristiti svi tipovi kože, maramice za čišćenje lica, kreme za ruke, mleka za čišćenje lica kao i losioni za negu tela takođe određeni za negu suve i normalne kože.
 U svom asortimanu za negu lica, imaju dve linije: Skin Moisture i Skin Defence. Skin Moisture namenjena je osobama od 25 do 35 godina, koja je bazirana na ekstraktima Biljnog mleka Pamuka, Proteina Pamuka, Dunje, Lokvanja, Vitamina E i B5. Skin Defence linija sačinjena je od odabranih sastojaka: Ekstrat Nara, Proteini Soje, Ekstart Trešnje i Magnolije u kombinaciji sa Omega kompleksom, sve u cilju zaštite kože od prevremenog starenja. Sadrže dnevnu kremu za normalnu i suvu kožu sa zaštitnim faktorom 15, regenerišuću noćnu kremu, kremu oko očiju i protiv bora.
Dnevna krema iz linije "Skin Moisture"

 Losioni za negu tela, sadrže sastojke Biljnog Mleka Pamuka, Proteina Pirinča i losiona na bazi Limete i Dunje, namenjeni za suvu, normalnu i veoma suvu kožu.
Losion ze telo za normalnu kožu

 Krema za ruke za osobe, sa veoma suvom kožom, sadrže sastojke Meda, Ulja Makadamije, one sa normalnom, sadrže Jogurt i ulje badema, sa suvom, Avokado i Šea puter.
Krema za ruke za normalnu kožu

 Ono što ću Vam danas predstaviti dolazi iz njihove linije za negu tela, odnosno mršavljenje. Linija za mršavljenje sadrži: Bodyshape i Cellufight! Bodyshape, sadrži anticelulit kremu i gel. Anticelulit krema sačinjena je od Zelene kafe i Lipofirma, koji reguliše mikrocirkulaciju, kao i gel koji sadrži Ginko Bilobe, koji regeneriše kožu. Uz nanošenje kreme/gela, jedan put ili dva puta na dan, za 4 nedelje u predelu butina, kako kažu, izgubi se 4cm. Dermatološki testiran i BEZ PARABENA! 
"Bodyshape" anticelulit gel

Ja koristim njihovu liniju „Cellufight“, anticelulit gel, koji prema njihovim rečima, eliminiše toksine, vidljivo smanjuje celulit, pomaže smanjivanje viška vode iz tkiva. Nalazi se u roze pakovanju od 200ml, sadrži dva-tri puta više kofeina nego kafa i čaj, dok guarana aktivira metabolizam i izlučuje otrove iz tkiva. Morske alge deluju na smanjenje masnih kiselina i izgled narandžine kore, dok crni biber ima efekat zagrevanja, koji stimuliše mikrocirkulaciju. Masirate kožu ugroženu celulitom, dva puta dnevno najmanje 8 nedelja. Prilikom nanošenja posle 2-3 min. koža počne da pecka, imate utisak kao da nešto nagriza. Posle 5 min. koža se ucrveni u predelu gde ste naneli, nemojte misliti da je alergijska reakcija, nije, već ovaj preparat ima efekat intezivnog zagrevanja i crvenila na koži koje nestaje nakon nekoliko minuta. A, posle koža gori! Imam utisak kao da iz dubine razgrađuje masnoću, površinski kad pipnem, koža je topla. 
Ovaj preparat koristim već dve nedelje, i moj do sadašnji utisak jeste da za solidnu cenu dobijate odličan proizvod. Koristila sam razne kreme, od onih proizvedenih u privatnim laboratorijama do brendiranih, i definitivno ovaj preparat me je oduševio, jer za sada koliko ga koristim sve što su napisali jeste tačno. Koža je mekša, na dodir glatka, elastična. Ono što me je i dodatno privuklo da kupim ovaj preparat, jeste da je bez parabenaDokazana efikasnost, testiran na 18 žena, daje srednji rezultat koji smanjuje do 1 cm u predelu butina nakon mesec dana i vidljivo smanjuje izgled narandžine kore 83% nakon 2 meseca.
Napomena: Proizvod ne treba koristiti za izuzetno suvu kožu, sa ispucalim kapilarima i proširenim venama, kao i žene koje doje i žene u drugom stanju. Ne treba nanositi odmah nakon depiliacije ili sunčanja.

Gde možete kupiti? Ja sam kupila u DM-u i platila, 500 din., dok je u Lilly-ju, 532 din. Kreme za lice su im oko 400 i nešto dinara, Bodyshipe linija je u DM-u 600 din. dok je u Lilly-ju nešto skuplje.

 Nadam se da sam uspela da Vam predstavim ovu novu kozmetičku kuću i približim njihov preparat za celulit. Svoj lični i konačni utisak za ovaj preparat daću za dva meseca, kada budem videla njegovo dejstvo.
Nešto više o Biotenovim proizvodima možete pogledati na  njihovom sajtu.
Zanima nas da li Vi koristite neki Biotenov preparat i kakvi su vaši utisci?
Do sledećeg posta, uživajte....

You Might Also Like

2 comments

Subscribe