Unikatan nakit „Rajf&ŠLUS!“

5/12/2012


 Kao što ste do sada već navikle, u našoj rubrici „Style predlog“ predstavljamo vam nove, kreativne, mlade ljude koji se bave izradom unikatnih stvari, pa sam se tako za ovaj put odlučila da vam prikažem ovaj neverovatan nakit koji izrađuju dve mlade devojke, Nina i Dijana. Ako ih niste do sada zapazile u nekim od tržnih centara, kao što su Delta City ili Choomich ili u nekim editorijalima poput „Wannabe-ja“,  tu smo mi da vas upoznamo i prikažemo šta sve ove devojke mogu da izrade od rajfešlusa. One se bave izradom minđuša, rajfova, broševa, prstenja, ogrlica koje u osnovi sadrže rajfešluz, a zatim se pridodaje poludrago kamenje različitih boja i oblika, perlice, mesečev kamen, kristali što doprinosi da svako njihovo remek delo bude unikatno. Sati i sati utrošeni u izradi ručno rađenog nakita, sa puno ljubavi i mašte, čini ovaj nakit posebnim, nesvakidašnjim, zanimljivim, originalnim koji svaka devojka može da ponese. Komadi nakita se izrađuju u malim serijama, po različitim cenama, od 1.000 do 3000 i nešto. Inspiraciju kako kažu, pronalaze svuda oko sebe i sve ono što im se učini zanimljivim i inspirativnim one prenesu u ideju, zatim u realizaciju, pa su tako jedne od ideja pronašle u leptirićima, mačkama, morskoj zvezdi, prenevši ih na rajf, prstenje... Ono što ove devojke takođe izdvaja jeste da u saradnji sa njima možete sami neku svoju zamisao da prenesete i uz njihovu pomoć one će na što unikatniji i bolji način nju i relizovati.

Gde ih možete pronaći? Pored njihovog sajta i Fb stranice , možete ih pronaći i na nekoliko lokacija u Beogradu:
Atelje Alternativa – Choomich, lokal 14.
Lovely – Kneza Miloša 19.
Katapult shop – Delta City

Nas je ovaj nakit oduševio, verujemo da će i vas. Ono što je bitno jeste da ga možete koristi za različite prilike i kombinacije, vašem stilu daće lični pečat i jedno osveženje. Ne zaboravimo da su ovog proleća i leta u trendu različiti ukrasi za kosu, pa će vam tako jedan Rajf&ŠLUS-ov rajf, dobro doći.
Za vas sam izabrala par slika na kojima vidite rajf, prsten, broš, minđuše, ogrlicu iz njihove kolekcije za 2011. i 2012. god.

Broš u vidu morske zvezde


Rajf
Prsten
Ogrlica
Minđuše



Do sledećeg posta, uživajte...

You Might Also Like

0 comments

Subscribe