Došlo nam je leto!

7/02/2012

Drage naše, prvo želim da vam se izvinim u svoje i ime Joanne C. što nas nije bilo neko vreme... Obaveze obaveze... Nadamo se da razumete.

Pošto nam je pretoplo leto stiglo, red je i da neki post bude vezan za letnju šminku.
Ovde ću vam prikazati jednu maskaru, dva ruža za usne, gel za tuširanje i losion za telo. Sve je iz Avon-a.

                         

• Prvo želim da vam prikažem maskaru koja fantastično rasčešljava trepavice. To je maskara sa česticama 24K zlata a ono što me je zapravo oduševilo su bile te sitne zlatne ''šljokice'' koje nisu napadne, a toliko lepo izgledaju na vašim trepavicama...  Mislim da su pun pogodak za večernje izlaske u vrelim letnjim danima - pardon, noćima! :)  Kvalitet slike je veoma loš ( zahvalićemo se našem dragom fotoaparatu ) ali se efekat maskare može videti uprkos tome što je mutna. Izvinjavamo se zbog toga.

                          

• Sledeća su dva ruža koja su me potpuno o d u š e v i l a. Jedan je svetao u nijansi  beige nude i uz neku malo tamniju olovku za usne kao podlogu može da izgleda super - prirodno ( kažem to tako jer su moje usne prirodno tamnije, svetle boje mi i ne stoje lepo, pa mi se ovaj ''trik'' sa olovkom našao kao odlično rešenje ).  Ovaj drugi ruž je za mene totalni favorit. Boja je nešto između vina i trešnje sa primesama nekog ljubičastog podtona. Nijansa se zove divine wine.


                                  


Evo ovde možete videti kako to izgleda na mojoj ruci. Da li vam se dopadaju?

             
Slika desno je na dnevnom svetlu.
                      
• Ovaj gel za tuširanje kao i losion za telo prosto ne mogu da zaobiđem jer u sebi sadrže sitne zlatne šljokice! Stvoreno za letnje dane, složićete se sa mnom. Umereno potamnela koža, sa nekom bronzanom šminkom, bakarnim i zlatnim nijansama, blago higlight-ovana koža - po sredini nogu ( s prednje strane naravno ), po sredini ruku i po dekoltetu... Po meni, sexy. Gel za tuširanje k'o gel za tuširanje. Samo što uživate u sjaju zlatnih čestica koje sadrži u sebi. Losion za telo je gust, kremast, prijatnog mirisa i ima umerene i suptilne šljokice. Ne brinite se, nećete biti kao na sceni Granda. To niko ne želi!

                      


Kako vi provodite ovo leto? Idete li nekuda na more? Da li se slažete sa ovim silnim ''zlatom'' koje sam pomenula u ovom postu? Slobodno pričajte...

A do sledećeg posta uživajte i rashlađujte se...

You Might Also Like

2 comments

  1. Анониманјул 02, 2012 5:00 PM

    I ono ulje sa zlatnim cesticama im je odlicno :) pogotovo na preplanulu kozu

    ОдговориИзбриши
  2. Kvalitet slike je sasvim zadovoljavajući i efekat maskare se odlično vidi. Kada vidim fotošopirane slike po katalozima i reklamama, obično izgovorim rečenicu ( kao i većina obaveštenih): ma kako da ne !!! Ovako, imam želju da je kupim i to odmah i sad. Što se tiče fotoaparata, možda bi AVON tu mogao malo da pripomogne !

    ОдговориИзбриши

Subscribe